faq lasergamen
Lasergame wat is dat?

Lasergame is een spel waarbij het doel is om je tegenstander uit te schakelen, dit doe je door hem/haar op het pistool of vest te raken. Je kunt lasergamen in een hal waarbij de spullen worden verhuurd of je kunt zelf Light Battle lasergame speelgoed aanschaffen en spelen waar en wanneer je maar wilt.

Lasergame wat is het?

Bij lasergame wordt er gebruik gemaakt van infrarood licht, net als een afstandsbediening. Hierbij is het doel van het spel dat je je tegenstanders raakt op het pistool of vest zodat deze uitgeschakeld wordt. Je kan zelf lasergamen waar en wanneer je maar wilt met Light Battle lasergame speelgoed.

Wat betekent lasergame?

Lasergame is een spel wat je met je vrienden of familie kunt spelen. Het betekent letterlijk 'laser-spel'. Er wordt overigens niet echt gebruik wordt gemaakt van schadelijke lasers maar van infrarood licht, net als de afstandsbediening van een televisie. Bij lasergamen moet je proberen om je tegenstander uit te schakelen, dit doe je door je tegenstander op het vest of pistool te raken. Met Light Battle lasergame speelgoed kun je dit populaire spel spelen waar en wanneer je maar wil!

Wat houdt lasergame in?

Bij lasergame moet je je tegenstander zien uit te schakelen door op hem/haar te schieten met een lasergun. Hier kun je je tegenstander op het vest raken of op het geweer. Lasergamen kun je in een lasergame hal doen of thuis met Light Battle lasergame speelgoed. Met dit lasergame speelgoed kun je overal spelen wanneer en hoe lang je maar wilt.

Wat kost een lasergame?

Waar je bij een lasergame hal al snel enkele tientallen euro's kwijt bent voor korte potjes lasergamen, kun je met Light Battle lasergame speelgoed overal blijven spelen zo lang je maar wilt. Hier hebben we voor elk budget een lasergame set met zijn eigen kwaliteiten.

Welke lasergame kopen?

Als je twijfelt over welke lasergame set je wil kopen, dan kun je bij Light Battle altijd informatie opvragen over de producten zodat jij de juiste keuze maakt. Zo heb je de lasergame set die bij jouw wensen en budget aansluit.

Welke lasergame?

Er zijn veel verschillende soorten lasergame merken en artikelen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, kun je bij Light Battle een tabel vinden van alle lasergame merken die wij aanbieden zodat je een keuze kunt maken die perfect aansluit op jouw wensen voor een lasergame set.

Lasergame wie is de mol?

Ken je het lasergame spel van het televisieprogramma "Wie is de Mol" nog? Je kunt nu eenvoudig zelf thuis lasergamen en je eigen lasergame spellen spelen met Light Battle lasergame. Speel nu waar en wanneer je maar wil lasergames tegen je familie en vrienden. Speel bijvoorbeeld het lasergame spel uit "Wie is de Mol", Fortnite of iets anders na.

Waar is lasergame?

Lasergame kun je in een lasergame hal spelen, maar dit is zeer beperkt. Met Light Battle lasergame speelgoed kun je overal spelen waar en wanneer je maar wil. Daag je vrienden en familie uit en ga de strijd aan met elkaar.

Waar kun je lasergame?

Je kunt lasergamen in een lasergamehal waarbij de spullen worden verhuurd of je kunt zelf Light Battle lasergame speelgoed aanschaffen en spelen waar en wanneer je maar wilt. Met Light Battle verander je je achtertuin of woonwijk in een echte lasergame arena!

Waar kan je lasergame kopen?

Als je een lasergame set wil kopen dan ben je bij Light Battle aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in lasergame speelgoed. Wij hebben lasergame sets voor elk budget. Mocht u vragen hebben, dan staat ons serviceteam klaar voor u.

Lasergame hoe werkt het?

Lasergame is een spel waarbij het doel is om je tegenstander uit te schakelen, dit doe je door hem/haar op het pistool of vest te raken. Je kunt lasergames spelen in een hal waarbij de spullen worden verhuurd of je kunt zelf je Light Battle lasergame speelgoed set aanschaffen en spelen waar en wanneer je maar wilt.

Hoe lasergamen?

Lasergamen is niet moeilijk en toch spannend én leuk voor alle leeftijden. Het is van belang dat je ervoor zorgt dat je zelf niet geraakt wordt en in de tussentijd moet je proberen om je tegenstander uit te schakelen door hem/haar te raken. Bij Light Battle lasergame speelgoed zijn de pistolen uitgerust met een zender en een ontvanger waar op geregistreerd wordt wanneer je geraakt bent. Als accessoire kun je ook nog een lasergame vest aanschaffen zodat je op het vest én pistool geraakt kunt worden.

Lasergame hoe lang?

Er staat geen vaste tijd voor een lasergame. Vaak wordt vooraf bepaald hoe lang een spel duurt wanneer er met een tijdslimiet wordt gespeeld. Meestal is het lasergame spel afgelopen wanneer alle tegenstander uitgeschakeld zijn of je het vooraf gestelde doel gehaald hebt. In een lasergame hal heb je vaak met een tijdslimiet te maken maar wanneer je speelt met Light Battle lasergame speelgoed, kun je zo lang spelen als je maar wilt.

Lasergame hoe duur?

Waar je voor lasergamen in een lasergame hal al snel enkele tientallen euro's kwijt bent voor een relatief korte speeltijd, kun je overwegen om je eigen Light Battle lasergame set aan te schaffen. Zo kun je altijd en overal lasergamen. Wij hebben lasergame sets voor ieder budget. Mocht u vragen hebben over producten dan kunt u altijd contact opnemen met onze servicedesk.

Hoe werkt lasergame?

Bij lasergamen is het van belang dat je ervoor zorgt dat je zelf niet geraakt wordt en in de tussentijd moet je proberen om je tegenstander uit te schakelen door hem/haar te raken. Bij Light Battle lasergame speelgoed zijn de pistolen uitgerust met een zender en een ontvanger waar op geregistreerd wordt wanneer je geraakt bent. Als accessoire kun je ook nog een lasergame vest aanschaffen zodat je op het vest én pistool geraakt kunt worden.

Hoe speel je lasergame?

Lasergame speel je in teams met minimaal 1 speler per team en het maximaal aantal spelers kan oneindig zijn. Het doel van het spel is om je tegenstander uit te schakelen door hem/haar te raken op het pistool of vest. Wanneer alle levens van het pistool van je tegenstander af zijn, heb je gewonnen.

Hoe werkt een lasergame?

Bij een lasergame is het de bedoeling dat je alle tegenstanders uitschakelt. Dit doe je door je tegenstander te raken op het pistool of vest. Aan de hand van de levensbalken op het pistool kun je zien hoeveel levens je nog hebt, hierbij staat elke rode levensbalk voor drie levens.

Hoe lang duurt lasergame?

In een lasergame hal heb je vaak met een tijdslimiet te maken, zij bepalen dan hoe lang een lasergame duurt. Vaak wordt vooraf bepaald hoe lang een spel duurt wanneer er met een tijdslimiet wordt gespeeld. Maar wanneer je speelt met Light Battle lasergame speelgoed, kun je zo lang spelen als je maar wilt. Meestal is het lasergame spel afgelopen wanneer alle tegenstander uitgeschakeld zijn of je het vooraf gestelde doel gehaald hebt.

Hoe schrijf je lasergame?

Lasergame is een van oorsprong Engels woord voor een spel wat gespeeld wordt in een donkere ruimte door spelers die elkaar moeten proberen te raken met een lasergeweer dat een infrarood lichtstraal uitzendt. Het is een samenstelling van de zelfstandig naamwoorden 'laser' en 'game'. Het meervoud van 'lasergame' is 'lasergames'.

Is lasergamen gevaarlijk?

Bij lasergamen wordt gebruik gemaakt van onschadelijke en onzichtbare infrarood stralen. Dit is dus niet gevaarlijk voor de ogen. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Is lasergamen een sport?

Lasergamen is een recreatief spel waarbij je veel in beweging bent. Het is geen officiële sport, al kan het wel zo gezien worden aangezien je in teams de strijd met elkaar aan gaat, tactisch moet spelen en veelal in beweging bent. Met Light Battle lasergame speelgoed kun je de kinderen achter het beeldscherm weg krijgen en lekker buiten laten spelen.

Wat is lasergame?

Lasergame is een spel wat je met je vrienden of familie kunt spelen. Bij lasergamen moet je proberen om je tegenstander uit te schakelen, dit doe je door je tegenstander op het vest of pistool te raken. Je kunt lasergamen in een lasergame hal of waar je maar wil met Light Battle lasergame speelgoed.

Waar is lasergame?

Je kunt in diverse hallen in Nederland lasergamen. Maar als je de ultieme lasergame ervaring wil beleven, dan kun je met een Light Battle lasergame set overal je eigen lasergame arena creëren. Zo kun je de strijd aan gaan met je familie en vrienden in je eigen achtertuin of woonwijk.

Hoe duur is lasergame?

Voor lasergamen in een lasergame hal kun je al snel enkele tientallen euro's kwijt zijn voor een relatief korte speeltijd. Doe je dit vaker en vind je dit leuk om te doen? In dat geval kun je overwegen om je eigen Light Battle lasergame set aan te schaffen. Zo kun je altijd en overal lasergamen. Wij hebben lasergame sets voor ieder budget.

Lasergame als je zwanger bent

Omdat er bij lasergamen gebruik wordt gemaakt van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht (vergelijkbaar met een afstandsbediening), is dit niet schadelijk als je zwanger bent. Natuurlijk moet je wel altijd uitkijken met rennen en gevaar voor vallen tijdens het lasergamen als je zwanger bent.

Lasergamen voor kinderfeestje

Light Battle lasergame speelgoed is uitstekend geschikt voor een geslaagd kinderfeestje. Met onze producten kun je overal lasergamen, wanneer en hoe lang je maar wilt. Light Battle producten maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, hierdoor zijn ze 100% veilig. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het pistool. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels. Onze producten worden ook veel ingezet door verhuurbedrijven, maar zijn ook zeker de overweging voor aanschaf waard.

Lasergamen met zwangerschap

Omdat er bij lasergamen gebruik wordt gemaakt van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht (vergelijkbaar met een afstandsbediening), is dit niet schadelijk als je zwanger bent. Natuurlijk moet je wel altijd uitkijken met rennen en gevaar voor vallen tijdens het lasergamen als je zwanger bent.

Lasergamen met pacemaker

Omdat er bij lasergamen gebruik wordt gemaakt van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht (vergelijkbaar met een afstandsbediening), is dit niet schadelijk voor mensen met een pacemaker. Natuurlijk moet u wel altijd uitkijken met rennen en spanning van het spel wanneer u een pacemaker heeft.

Lasergamen met z'n tweeën

Met Light Battle lasergame speelgoed kun je met minimaal twee spelers spelen tot een oneindig aantal speler. De spelers zijn verdeelt over minimaal 2 teams en maximaal 4 teams. Je hebt het spel gewonnen wanneer je je tegenstander hebt uitgeschakeld.

Lasergamen wat voor kleding?

Je hoeft voor lasergamen geen speciale kleding aan te schaffen. Vaak wordt het bij outdoor verhuurbedrijven in een overall gedaan zodat je eigen kleding niet vies wordt. Maar lasergamen kan in kleding gespeeld die je zelf fijn vindt zitten en waar je je natuurlijk goed in kunt bewegen.

Waar is lasergamen?

Je kunt lasergamen in een lasergame hal of een verhuurlocatie, maar met Light Battle lasergame speelgoed kun je overal lasergamen waar je maar wilt! Verander je achtertuin, woonwijk of speeltuin in een ware lasergame arena. Zo blijft het iedere keer weer spannend en vernieuwend!

Waar kun je lasergamen?

Je kunt lasergamen in een lasergamehal waarbij de spullen worden verhuurd of je kunt zelf Light Battle lasergame speelgoed aanschaffen en spelen waar en wanneer je maar wilt. Met Light Battle verander je je achtertuin of woonwijk in een echte lasergame arena!

Waar kan je lasergamen?

Met Light Battle lasergame speelgoed kan je lasergamen waar je maar wil! Waar je bij een lasergame hal al snel vast zit aan hetzelfde speelveld en een korte speeltijd, is dat met Light Battle verleden tijd. Speel je favoriete lasergames waar en wanneer je maar wil.

Lasergamen welke leeftijd?

Je kunt al lasergamen vanaf 6 jaar tot maximaal 100 jaar. Bij Light Battle hebben we lasergame speelgoed voor alle wensen en elk budget. Ga lekker de strijd aan met de hele familie of met al je vrienden.

Lasergamen hoe werkt het?

Lasergame is een spel waarbij het doel is om je tegenstander uit te schakelen, dit doe je door hem/haar op het pistool of vest te raken. Je kunt lasergames spelen in een hal waarbij de spullen worden verhuurd of je kunt zelf je Light Battle lasergame speelgoed set aanschaffen en spelen waar en wanneer je maar wilt.

Hoe werkt lasergamen?

Bij lasergamen is het van belang dat je ervoor zorgt dat je zelf niet geraakt wordt en in de tussentijd moet je proberen om je tegenstander uit te schakelen door hem/haar te raken. Bij Light Battle lasergame speelgoed zijn de pistolen uitgerust met een zender en een ontvanger waar op geregistreerd wordt wanneer je geraakt bent. Als accessoire kun je ook nog een lasergame vest aanschaffen zodat je op het vest én pistool geraakt kunt worden.

Lasergamen wie is de mol?

Ken je het lasergame spel van het televisieprogramma "Wie is de Mol" nog? Je kunt nu eenvoudig zelf thuis lasergamen en je eigen lasergame spellen spelen met Light Battle lasergame. Speel nu waar en wanneer je maar wil lasergames tegen je familie en vrienden. Speel bijvoorbeeld het lasergame spel uit "Wie is de Mol", Fortnite of iets anders na. De mogelijkheden zijn eindeloos met lasergame speelgoed van Light Battle.

Lasergamen hoe duur?

Waar je voor lasergamen in een lasergame hal al snel enkele tientallen euro's kwijt bent voor een relatief korte speeltijd, kun je overwegen om je eigen Light Battle lasergame set aan te schaffen. Zo kun je altijd en overal lasergamen. Wij hebben lasergame sets voor ieder budget. Mocht u vragen hebben over producten dan kunt u altijd contact opnemen met onze servicedesk.

Hoe lasergamen?

Bij lasergamen is het van belang dat je ervoor zorgt dat je zelf niet geraakt wordt en in de tussentijd moet je proberen om je tegenstander uit te schakelen door hem/haar te raken. Wanneer al je levensbalken op het pistool op zijn, ben je af. Bij Light Battle lasergame speelgoed zijn de pistolen uitgerust met een zender en een ontvanger waar op geregistreerd wordt wanneer je geraakt bent. Als accessoire kun je ook nog een lasergame vest aanschaffen zodat je op het vest én pistool geraakt kunt worden.

Lasergamen wat is dat?

Lasergame is een spel wat je met je vrienden of familie kunt spelen. Bij lasergamen moet je proberen om je tegenstander uit te schakelen, dit doe je door je tegenstander op het vest of pistool te raken. Je kunt lasergamen in een lasergame hal of waar je maar wil met Light Battle lasergame speelgoed.