Herroepingsrecht, garantie en reparaties

Herroepingsrecht voor particuliere aankopen
Particulieren die onze producten niet commercieel en voor eigen gebruik aanschaffen kunnen gebruik maken van het herroepingsrecht. Als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht kan je dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons te doorgeven via ons contactformulier. Deze kan je vinden onderaan elke pagina van onze website. Voldoet je retour aan alle voorwaarden en heb je de bestelling compleet teruggestuurd, dan ontvang je binnen 14 dagen je geld terug. De kosten voor het terugsturen van je bestelling zijn voor je eigen rekening.

Je kunt alleen gebruik maken van het herroepingsrecht als je voldoet aan alle volgende punten:

  • Je hebt de het formulier "Aanvraag herroepingsrecht" volledig ingevuld en binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling naar ons toegestuurd;
  • Je aanvraag herroepingsrecht is door ons goedgekeurd;
  • Het product bevat geen gebruikerssporen en is onbeschadigd;
  • Je stuurt de complete bestelling naar ons terug;
  • Je hebt de producten als particulier aangeschaft;
  • Bevat het product zakjes met bouwstenen, dan zijn deze allemaal ongeopend.

Stuur je een product terug dat niet aan de voorwaarden voldoet, of niet compleet is, dan wordt je aanvraag van het herroepingsrecht afgekeurd en zijn de kosten voor het naar je terugsturen van het product voor je eigenrekening. Na 14 dagen vervalt het recht op het herroepingsrecht.

Wettelijke garantie
De Nederlandse wet kent geen vaste garantietermijn, wij hanteren een garantietermijn van 12 maanden. ,Tijdens deze 12 maanden heb je recht op gratis herstel van het product als er sprake is van een fabricagefout. Schade zoals breukschade die ontstaan is door gebruik van het product, valt niet onder de garantie. Wil je het product ter reparatie aanbieden, neem dan voordat je het product naar ons terugstuurt contact met ons op via het contactformulier. Is er sprake van een fabricatiefout, dan is de reparatie gratis en sturen wij het product gratis naar je terug. Gaat het niet om een fabricatiefout dan ontvangt u van ons een prijsopgave voor reparatie en zijn de verzendkosten voor je eigen rekening.

Zakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals verhuur. De producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dien je binnen 14 dagen na levering van het product melding te maken via het contactformulier.
Voor defecten die na 14 dagen ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor je klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor je eigen rekening.

Eigen reparatieafdeling voor Light Battle producten
Heb je een defect Light Battle product en wilt je deze laten repareren, dan kan je dit melden via het contactformulier. Wij beschikken over een eigen reparatie afdeling en kunnen de meeste Light Battle defecten repareren. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen. Producten van andere merken kunnen helaas niet gerepareerd worden.

Aansprakelijkheid
Ultra Center Europe B.V. is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook (bijvoorbeeld door onzorgvuldig en/of onjuist gebruik van de producten), ontstaan is aan de koper, aan de zaken van de koper, aan derden of aan zaken van derden. Ultra Center Europe B.V. blijft aansprakelijk voor het verloren gaan van of beschadigen van de verzonden artikelen tot de levering. Indien bij levering overduidelijk is dat er transportschade is dan is het beter dat u de levering weigert. Zodoende bent u altijd verzekerd van correcte levering van uw bestelde artikelen.