faq light battle anti cheat

Wat is het verschil tussen de Light Battle Active / KidsTag en de Light Battle Connect Anti-Cheat guns?
Bij andere merken maar ook bij onze Light Battle Active en KidsTag laserguns kan je valsspelen door tijdens het spel de lasergun te resetten door deze uit te schakelen en weer aan te zetten. De Light Battle Connect Anti-Cheat guns beschikken over een functie waarmee valsspelen wordt tegengegaan. Tevens kan je tijdens het spel niet meer van teamkleur veranderen. Geen enkele laserpistool van een ander merk beschikt over een deze unieke Anti-Cheat functie.

Ook heeft een Connect Anti Cheat gun de optie om een vest te koppelen aan de gun. Wanneer het vest gekoppeld is zal de ontvanger van de gun worden uitgeschakeld en moet je op het vest geraakt worden. Als alle levens van het vest af zijn, geeft het vest een signaal naar de gun waardoor je niet meer kunt schieten totdat je opnieuw geactiveerd wordt.

Wat is het verschil tussen de Connect Anti-Cheat geweren en Connect Anti-Cheat pistolen?
De grotere Connect Anti-Cheat geweren bevatten 4 levensbalken en de Connect Anti-Cheat pistolen bevatten 3 levensbalken. Verder zijn de Connect Anti-Cheat geweren en Connect Anti-Cheat pistolen gelijk aan elkaar qua funtionaliteiten. Ook de schietafstand is hetzelfde. De levensduur van de batterijen zal bij het geweer langer zijn. Het Anti-Cheat pistool maakt gebruik van 3 AAA alkaline batterijen en het Anti-Cheat geweer werkt op 4 AA alkaline batterijen (niet alle Connect pistolen zijn geschikt voor oplaadbatterijen, let hierbij goed op wat in de tekst wordt aangegeven).

De grotere Connect Anti Cheat geweren zijn voorzien van iets stevigere materialen waardoor ze beter geschikt zijn voor (jong) volwassenen en verhuur.

Hoe kan ik een Anti-Cheat gun resetten?
Je kunt een Anti-Cheat gun resetten door met een tweede Anti-Cheat gun; die ingesteld staat op een ander teamkleur; te richten op de te resetten gun en de activeringsknop 3 seconden in te houden.
Je bent dus altijd minimaal twee Anti-Cheat guns nodig om een gun te resetten.

Zijn er nog meer verschillen tussen de standaard guns en de Anti-Cheat guns?
Ja, met de Anti-Cheat guns heb je de mogelijkheid om tijdens het spel 3x een levensbalk opnieuw te activeren. Hierdoor heb je meer levens en kan je langer lasergamen.
De Anti-Cheat guns beschikken tevens over een Engelstalige stem die de gun nog stoerder maakt.

Werken de Light Battle Active en KidsTag guns samen met de Connect Anti-Cheat guns?
Ja, de Active, KidsTag en Connect Anti-Cheat guns kunnen samen gebruikt worden.

Werken de Light Battle accessoires ook samen met de Anti-Cheat guns?
De meeste Light Battle accessoires werken samen met de Anti-Cheat producten, alleen het Connect Anti-Cheat vest werken uitsluitend met de Connect guns.

Zijn er vesten beschikbaar voor de oudere Anti-Cheat guns?
Hoewel je hiervoor de Light Battle Active vesten zou kunnen gebruiken, raden wij dit niet aan. Omdat het pistool en vest niet met elkaar communiceren zoals bij de Connect guns, kan je op zowel het pistool als het vest geraakt worden. Dit is bij Light Battle Active geen probleem omdat je daar eenvoudig het pistool kunt resetten door hem uit te schakelen.

Omdat je bij de Anti-Cheat lijn nieuwe levens van de tegenstander moet verkrijgen om weer te kunnen spelen kan de situatie zich voordoen dat je geen levens meer hebt op het pistool (en dus niet meer kunt schieten), terwijl er nog wel levens op het vest zijn. Dit kan irritaties en verwarring veroorzaken. De targets kunnen wel goed samen met de Anti-Cheat lijn.

Zijn de Connect Anti-Cheat guns eenvoudig in gebruik?
Ook de Anti-Cheat guns zijn eenvoudig in gebruikt. Het zou kunnen zijn dat de jongste spelers (6 tot 8 jaar) hulp nodig hebben bij het opnieuw activeren van deze guns, vandaar dat wij ze aanraden voor de leeftijd vanaf 8 jaar.

Voor welke leeftijd zijn de Connect Anti-Cheat guns geschikt?
De Connect Anti-Cheat guns zijn bestemd voor de serieuzere lasergamer. Is het spelelement belangrijk, dan zullen de Connect Anti-Cheat guns de beste keuze zijn, voor jonge spelers (6 tot 8 jaar) is misschien de Light Battle Active gun of de KidsTag gun de beste keuze. Voor spelers ouder dan 10 jaar adviseren wij te kiezen voor de grotere Connect Anti-Cheat geweren in plaats van de pistolen.