faq light battle anti cheat

Wat is het verschil tussen de standaard guns en de Anti-Cheat guns?
Bij ander merken maar ook bij onze standaard laserguns kan je valsspelen door tijdens het spel de lasergun te resetten door deze aan en uit te schakelen.
De nieuwe Light Battle Anti-Cheat guns beschikken over een functie waarmee valsspelen wordt tegengegaan. Tevens kan je tijdens het spel niet meer van teamkleur veranderen. Geen enkele laserpistool van een ander merk beschikt over een deze unieke Anti-Cheat functie

Wat is het verschil tussen de Remote Control guns en de Anti-Cheat guns?
Bij de Remote Control guns wordt de aan en uit schakelaar overbrugd zodat de gun tijdens het spel niet meer gereset kan worden. De teamkleur kan nog wel aangepast worden bij de Remote Control guns.

Bij de Anti-Cheat guns kan de gun niet meer gereset worden tijdens het spel door de gun aan en uit te schakelen. Tevens is het niet meer mogelijk van teamkleur te veranderen nadat je één keer geraakt bent. 

Wat is het verschil tussen de Anti-Cheat geweren en Anti-Cheat pistolen?
De grotere Anti-Cheat geweren bevatten 4 levensbalken en de Anti-Cheat pistolen bevatten 3 levensbalken. Verder zijn de Anti-Cheat geweren en Anti-Cheat pistolen gelijk aan elkaar. Ook de schietafstand is hetzelfde. De levensduur van de batterijen zal bij het geweer langer zijn. Het Anti-Cheat pistool maakt gebruik van 3 AAA alkaline batterijen en het Anti-Cheat geweer werkt op 4 AA alkaline batterijen (de laserguns zijn niet geschikt voor oplaadbatterijen).

Hoe kan ik een Anti-Cheat gun resetten?
Je kunt een Anti-Cheat gun resetten door met een tweede Anti-Cheat gun; die ingesteld staat op een ander teamkleur; te richten op de te resetten gun en de activeringsknop 3 seconden in te houden.
Je bent dus altijd minimaal twee Anti-Cheat guns nodig om een gun te resetten.

Zijn er nog meer verschillen tussen de standaard guns en de Anti-Cheat guns?
Ja, met de Anti-Cheat guns heb je de mogelijkheid om tijdens het spel 3x een levensbalk opnieuw te activeren. Hierdoor het je meer levens en kan je langer lasergamen.
De Anti-Cheat guns beschikken tevens over een Engelstalige stem die de gun nog stoerder maakt.

Wat is het verschil tussen de Anti-Cheat pistolen en de Anti-Cheat geweren?
De werking van de Anti-Cheat pistolen en de Anti-Cheat geweren is hetzelfde. Er zijn echter een paar verschillen. De Anti-Cheat geweren zijn veel groter dan de pistolen, dit maakt de geweren extra stoer. Tevens beschikt het geweer over een extra levensbalk, de 3 extra levens zorgen voor extra lang lasergameplezier.

Werken de standaard guns samen met de Anti-Cheat guns?
Ja, de standaard pistolen kunnen samen worden gebruikt met de Anti-Cheat guns.

Werkt de Light Battle accessoires ook samen met de Anti-Cheat guns?
Ja, de Light Battle accessoires werkt samen met de Anti-Cheat producten. Je dient er wel rekening meer te houden dat de accessoires niet beschikken over een Anti-Cheat functie. Alleen de Connect Anti-Cheat vesten werken niet met de Active en Anti-Cheat guns.

Zijn de Anti-Cheat guns eenvoudig in gebruik?
Ook de Anti-Cheat guns zijn eenvoudig in gebruikt. Het zou kunnen zijn dat de jongste spelers (6 tot 8 jaar) hulp nodig hebben bij het resetten van de Anti-Cheat guns.

Voor welke leeftijd zijn de Anti-Cheat guns geschikt?
De Anti-Cheat guns zijn bestemd voor de serieuzere lasergamer. Is het spelelement belangrijk, dan zullen de Anti-Cheat guns de beste keuze zijn, voor jonge spelers (6 tot 8 jaar) is misschien de standaard gun de beste keuze. Voor spelers ouder dan 10 jaar adviseren wij te kiezen voor de grotere Anti-Cheat geweren in plaats van de pistolen.

Voor welke leeftijd zijn de Anti-Cheat guns geschikt?
De Anti-Cheat guns zijn bestemd voor de serieuzere lasergamer. Is het spelelement belangrijk, dan zullen de Anti-Cheat guns de beste keuze zijn, voor jonge spelers (6 tot 8 jaar) is misschien de standaard gun de beste keuze. Voor spelers ouder dan 10 jaar adviseren wij te kiezen voor de grotere Anti-Cheat geweren in plaats van de pistolen.