4 Light Battle Active Camo Laserguns - Grijs/Wit + 2 Targets

4 Light Battle Active Camo Laserguns - Grijs/Wit + 2 Targets

4 Light Battle Active Camo Laserguns - Grijs/Wit + 2 Targets

€ 115,64
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LBAP24267

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met Light Battle Active kun je met het hele gezin lekker actief lasergamen. Ga met je lasergame set de strijd aan en speel je favoriete lasergames zolang je maar wilt. Een Light Battle Active laserpistool is erg makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken. De twee targets zorgen voor nog meer speelplezier. Met de targets speel je bijvoorbeeld het laserspel capture the flag.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt lasergamen met maximaal 4 teams, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Je tegenstander is uitgeschakeld wanneer alle levens op het laserpistool van de tegenstander op zijn. Het laserpistool is het doel om op te richten, dus extra accessoires zijn niet noodzakelijk.

Het aantal levens wordt weergegeven op de het laserpistool aan de hand van 3 levensbalken. Elke rode balk staat voor 3 levens, in totaal heb je dus 9 levens. Hoeveel levens je tegenstander verliest, is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Als je bijvoorbeeld schiet met het munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het lasergun ingesteld op het munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar het is ook zeker een aanrader voor alle vaders en moeders. Deze lasergame set wordt geleverd met een uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. Het Light Battle Active laserpistool heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm en is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. Het laserpistool werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline batterijen kan je weer urenlang lasergamen met het hele gezin!

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. De targets zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AAA 1000mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Schietafstand
Light Battle Active laserpistolen hebben een schietafstand tot maximaal 50 meter. Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden; hoe meer UV straling (zonlicht) er in de lucht zit, hoe korter de schietafstand. Maar ook het gekozen munitiesoort heeft invloed op de schietafstand. Als er geschoten wordt met het munitiesoort "pistool", is je bereik het grootst. Maar als je laserpistool ingesteld staat als "raketwerper", dan is de schietafstand korter.

Light Battle Active Target
Het Light Battle Active Target zorgt veel extra spelmogelijkheden en is speciaal voor Light Battle ontwikkeld. Deze accessoire kan gebruikt worden in combinatie met Light Battle Active pistolen en/of geweren.
Het target kan worden gebruikt als te veroveren vlag. Tevens kunnen er verschillende targets worden opgehangen in het speelveld. Het team dat na een bepaalde tijd de meeste targets heeft veroverd, is de winnaar van het spel.

Hoe werkt het lasergame target?
Na het inschakelen gaat het target elke 30 seconden 1 seconde branden. Zo wordt hij makkelijker vindbaar in het donker. Als het target geraakt is blijft hij een even knipperen in de kleur waarmee hij geraakt is. Terwijl hij knippert, kan het target door niemand geraakt worden. Nadat het target 5 keer geraakt is door dezelfde teamkleur, blijft het knipperen in de teamkleur van het team dat de target veroverd heeft totdat hij uit wordt gezet.

Het Light Battle Active Lasergame target werkt op 3 1,5V AAA alkaline batterijen (niet inbegrepen). Er zit ook een batterij spaarfunctie op de lasergame targets, deze schakelt het target uit nadat deze 4 uren aan heeft gestaan.

100% veilig
Light Battle Active producten maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infraroodlicht. Dit infraroodlicht is vergelijkbaar met de afstandbediening van een televisie. Er komen dus geen gevaarlijke laserstralen uit het laserpistool. Alle Light Battle Active laserpistolen beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame set bevat de volgende artikelen:

  • 2x lasergun camo groen;
  • 2x lasergun camo wit;
  • 2x target.

Light Battle Active laser game accessoires
Alle Light Battle Active laserguns en accessoires zijn met elkaar te combineren. Deze set wordt geleverd met 2 Light Battle Active Targets. Met deze targets kun je het spel "verover de vlag" spelen. De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGrijs, Wit
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan