Active laserguns - Groen/Oranje - 2 pack

Active laserguns - Groen/Oranje - 2 pack

Active laserguns - Groen/Oranje - 2 pack

€ 46,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LBAP10212D

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Lasergamen met je vrienden wanneer je dit maar wilt, dat kan met deze Light Battle Active lasergame pistolen. Dit lasergame spel staat garant voor eindeloos speelplezier met je vrienden of vader en moeder. Een Light Battle Active lasergame pistool is eenvoudig in gebruik en je hebt geen last van soft darts die zoekraken of verkeerd terechtkomen.

Hoe werkt het lasergame spel?
Lasergamen kun je met maximaal vier teams, met in ieder team een oneindig aantal spelers. Het is de bedoeling dat je tijdens het laserspel alle tegenstanders uitschakelt. Pas als alle levens op het lasergame pistool van je tegenstander op zijn, heb je gewonnen. Het doel om op te richten is het laser pistool zelf dus het is niet noodzakelijk om extra accessoires aan te schaffen om te spelen.

Hoeveel levens je hebt kun je zien aan de hand van de 3 levensbalken, waarbij elke rode levensbalk voor drie levens staat. In totaal heb je dus 9 levens. Het ligt aan het gebruikte munitiesoort hoeveel levens er bij je tegenstander af gaan. Raak je iemand met de munitiesoort "pistool", dan gaat er 1 leven bij je tegenstander af. Maar als je met het munitiesoort "raketwerper" iemand raakt, gaan er 3 levens af bij je tegenstander. 

Functionaliteiten van het lasergame pistool:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Je kunt al vanaf 6 jaar lasergamen met de producten van Light Battle Active, maar het natuurlijk ook geweldig voor alle ouders. Je krijgt je lasergame set geleverd in een mooie cadeauverpakking, inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. Het laserpistool is 28.5 cm lang en 16.5 cm hoog. Doordat het lasergame pistool gemaakt is van een hoge kwaliteit kunststof is hij ook extra sterk. Het laser pistool werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline batterijen kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Schietafstand
Vanaf maximaal 50 meter kun je met deze Light Battle Active lasergame pistolen iemand raken. Dit wordt wel mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook ligt het aan de gekozen munitiesoort wat de schietafstand van je lasergame pistool is. Gebruik je de munitiesoort "pistool", dan kun je van een grotere afstand iemand raken dan wanneer je laserpistool ingesteld staat op "raketwerper".

100% veilig
Het Light Battle Active lasergame speelgoed maakt gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht dit kun je vergelijken met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen schadelijke en zichtbare laserstralen uit de laser gun. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze lasergame pistolen set bevat de volgende artikelen:

  • 1 lasergame pistool oranje;
  • 1 lasergame pistool groen.

Light Battle Active laser game accessoires
Alle Light Battle Active lasergame pistolen en accessoires zijn met elkaar te combineren. Met accessoires zoals een Target. Met de target kun je bijvoorbeeld "verover de vlag" spelen. Het Light Battle Active vest is de meest populaire uitbreiding op de lasergame set.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurOranje, Groen
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan