2 Light Battle Connect Mega Blasters - Anti-cheat laserguns - Metallic Groen/Grijs

2 Light Battle Connect Mega Blasters - Anti-cheat laserguns - Metallic Groen/Grijs

2 Light Battle Connect Mega Blasters - Anti-cheat laserguns - Metallic Groen/Grijs

€ 78,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10557

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Light Battle Connect is de nieuwe generatie lasergame speelgoed geweren! De Light Battle Connect speelgoed geweren kunnen gekoppeld worden aan de Light Battle Connect vesten. Het vest en de lasergun communiceren met elkaar. Het Light Battle Connect vest wordt niet meegeleverd met deze lasergame set en is los verkrijgbaar. Wanneer er zonder vest wordt gespeeld kun je elkaar op het lasergame geweer raken, een vest is dus niet noodzakelijk en kan later altijd nog gekocht worden. Met de Light Battle speelgoed geweren heb je eindeloos speelplezier voor kinderen maar ook voor alle vaders en moeders.

Hoe moet je lasergamen?
Bij het spelen van laser games is het de bedoeling om je tegenstander op het vest of speelgoed geweer te raken en uit te schakelen. Als je tegenstander geraakt is zal er een leven van het geweer van je tegenstander af gaan. Het aantal levens wordt weergegeven door middel van 4 levensbalken op het geweer. Als je vest gekoppeld is, dan worden je levens weergegeven op het vest. Wanneer alle levens van je tegenstander op zijn, heb je gewonnen.

Functionaliteiten van de Connect lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • 4 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Geweer is te koppelen met het Light Battle Connect vest (niet meegeleverd);
  • Anti-Cheat én activeringsfunctie;
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je geraakt bent;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige stem.

De lasergame gun heeft een lengte van 51 cm en een hoogte van 18 cm. En doordat er gebruik gemaakt wordt van een hoge kwaliteit kunststof, is dit pistool extra sterk. Light Battle Active producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en zijn ook super leuk voor alle vaders en moeders. Er wordt een uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal meegeleverd. Er gaan 4 AA batterijen (niet inbegrepen) in het speelgoed geweer. Met nieuwe Alkaline batterijen kun je met deze lasergame set urenlang laser games spelen.

Vals spelen is niet meer mogelijk
De lasergeweren van Light Battle Active hebben een unieke oplossing tegen het vals spelen. Waar je bij andere speelgoed geweren weer nieuwe levens krijgt door het pistool uit te schakelen en weer aan, is dat bij de Light Battle geweren met anti-cheat niet meer mogelijk. Deze onthoudt namelijk de levens zodra hij weer wordt ingeschakeld. De Anti-Cheat functie zorgt er tevens voor dat wanneer een speelgoed geweer één keer geraakt is, niet meer van teamkleur kan wijzigen. Zo blijft het spelen van lasergames voor iedereen leuk en wordt het nog echter, leuker en eerlijker.

Belangrijk: Wanneer alle levens op zijn, kan alleen een tweede Light Battle Connect of Anti-Cheat gun met een andere teamkleur je voorzien van nieuwe levens. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle lasergun met anti-cheat functie om een speelgoed geweer zonder levens te voorzien van nieuwe levens (te activeren). Om dit te doen richt je met een geweer, die ingesteld staat op een andere teamkleur, op het geweer zonder levens en druk je vervolgens enkele seconden de activatieknop in. De activeringsfunctie is alleen aanwezig op de Light Battle geweren en geweren met een Anti-Cheat functie en niet op de standaard Light Battle Active geweren. Lasergame speelgoed maakt gebruik van infraroodlicht dat kan weerkaatsen op muren of plafonds. Lasergame speelgoed is daarom minder geschikt voor gebruik in kleine ruimtes met lichte muren of veel glas.

Wat is de schietafstand van een lasergeweer?
Je kunt elkaar tot een afstand van maximaal 50 meter raken. De schietafstand wordt onder andere bepaald door de weersomstandigheden, hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het munitiesoort een bepalende factor voor de schietafstand. Schiet je bijvoorbeeld met het munitiesoort "single shot" dan is je schietafstand het grootst. Maar wanneer je lasergun staat ingesteld op het munitiesoort "plasmagun", dan is de schietafstand het kortst.

Light Battle Connect Vest (niet inbegrepen)
Een mooie uitbreiding op deze lasergame set is het Light Battle Connect vest. Deze kan gekoppeld worden aan een Connect lasergun. Wanneer het vest gekoppeld is, worden je levensbalken op het laserpistool uitgeschakeld en speel je alleen nog met de levens op het vest. Wanneer je geraakt wordt gaat er een leven van het vest af en zal deze kort trillen. Wanneer al je levens op het vest op zijn, wordt het verbonden laserpistool uitgeschakeld.

Is lasergamen veilig?
Bij Light Battle lasergame speelgoed wordt gebruik gemaakt van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Technische specificaties
De Light Battle Connect geweren zijn bedoeld voor de serieuzere lasergamer. Omdat de Connect geweren iets moeilijker in gebruik zijn, adviseren wij een minimum leeftijd vanaf 9 jaar. De lasergame geweren set wordt geleverd inclusief een uitgebreide handleiding in de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal. Een Light Battle Active lasergame geweer heeft een lengte van 51cm en een hoogte van 18 cm. Deze geweren zijn extra sterk omdat er bij de productie gebruik wordt gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGroen, Grijs
Leeftijdsgroep8-9, 10-11, 12+
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan