2 Connect Anti-cheat laserguns metallic Groen/Grijs + 2 Connect Vesten

2 Connect Anti-cheat laserguns metallic Groen/Grijs + 2 Connect Vesten

2 Connect Anti-cheat laserguns metallic Groen/Grijs + 2 Connect Vesten

€ 72,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10524

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met deze supergave laser game set verandert je eigen huis of straat in een echte laser game arena! Light Battle Connect is de nieuwe generatie laser game speelgoed. Waar je met andere merken laserpistolen gemakkelijk nieuwe levens kunt krijgen door het laserpistool tijdens het spel uit en aan te zetten, is valsspelen bij deze laserpistolen niet meer mogelijk. Deze Light Battle Connect pistolen hebben nóg een unieke functie, ze kunnen gekoppeld worden aan de meegeleverde Light Battle Connect vesten. Het vest en het laserpistool kunnen hierdoor met elkaar communiceren. Zodra het vest gekoppeld is, wordt de ontvanger van het pistool uitgeschakeld en moet je elkaar op het vest raken. 

Hoe werkt het lasergamen?
Bij het lasergamen is het doel om je tegenstander uit te schakelen. Dit doe je door op het vest van je tegenstander te schieten. Als je tegenstander geraakt is zal er een leven van het vest van je tegenstander af gaan. Het aantal levens wordt weergegeven door middel van 4 levensbalken op het vest. Wanneer alle levens van je tegenstander op zijn, heb je gewonnen.

Functionaliteiten van het laserpistool:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • Connectie tussen het pistool en het vest;
  • Munitie herlaadknop;
  • Anti-cheat én activeringsfunctie;
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige spelcoach.

De lasergame gun heeft een lengte van 21 cm en een hoogte van 15 cm. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een hoge kwaliteit kunststof, is dit pistool extra sterk. Light Battle producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en zijn ook super leuk voor alle vaders en moeders. Er wordt een uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal meegeleverd. Er gaan 3 AAA batterijen in de lasergun. Met nieuwe Alkaline batterijen kun je urenlang lasergamen.

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns en vesten zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AAA 1000mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Hoe werkt de Anti Cheat functie?
Light Battle Connect maakt gebruik van een uniek systeem welke het valsspelen tegen gaat. Hier is het namelijk niet meer mogelijk om nieuwe levens te krijgen door simpelweg het laserpistool uit te zetten en vervolgens weer aan. Door de Anti-Cheat functie onthoudt het laserpistool het aantal levens wanneer het opnieuw wordt ingeschakeld.
Als je 1x geraakt bent, is het niet meer mogelijk om van teamkleur te wisselen. Hierdoor kan ook op deze manier niet meer valsgespeeld worden.

Wanneer al je levens van je laserpistool af zijn, heb je een ander Light Battle Connect pistool of geweer met een andere teamkleur nodig om je laserpistool van nieuwe levens te voorzien. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle Connect laserpistool om het laserpistool zonder levens te voorzien van nieuwe levens. 

Schietafstand
Je kunt elkaar tot een afstand van maximaal 50 meter raken. De schietafstand wordt onder andere bepaald door de weersomstandigheden, hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het munitiesoort een bepalende factor voor de schietafstand. Schiet je bijvoorbeeld met het munitiesoort “single shot” dan is je schietafstand het grootst. Maar wanneer je laserpistool staat ingesteld op het munitiesoort “plasmagun”, dan is de schietafstand het kortst.

Light Battle Connect Vest
Het Light Battle Connect Vest vormt een waardevolle aanvulling op je lasergame set. Het Light Battle Connect vest kan gekoppeld worden aan de Connect laserpistolen. Wanneer het vest gekoppeld is, worden je levensbalken op het pistool uitgeschakeld en speel je alleen nog met de levens op het vest. Wanneer je geraakt wordt gaat er een leven van het vest af en zal deze kort trillen. Wanneer al je levens op het vest op zijn, wordt het verbonden laserpistool uitgeschakeld. Er gaan 3 AAA Alkaline batterijen in een vest.

Veilig speelgoed
Bij Light Battle lasergame speelgoed wordt gebruik gemaakt van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

 

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGroen, Grijs
Leeftijdsgroep8-9, 10-11, 12+
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan