2 Connect Mega Blasters + 2 Connect Vesten - Rood/Blauw

2 Connect Mega Blasters + 2 Connect Vesten - Rood/Blauw

2 Connect Mega Blasters + 2 Connect Vesten - Rood/Blauw

€ 103,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
10591

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Beleef de complete lasergame ervaring met deze Light Battle Connect lasergame set. Light Battle Connect laserguns zijn voorzien van een Anti-Cheat functie waardoor je niet meer vals kunt spelen door het geweer tijdens het spel uit te zetten en weer aan. Dit houdt het spel eerlijk en leuk voor iedereen. De Light Battle Connect laserguns kunnen gekoppeld worden aan de meegeleverde Light Battle Connect vesten. Het vest en de lasergun communiceren met elkaar. Zodra het vest gekoppeld is, wordt de ontvanger van het pistool uitgeschakeld en moet je elkaar op het vest raken. Probeer je tegenstander op het vest te raken totdat alle levens op zijn, maar pas op dat je zelf niet geraakt word!

Hoe moet je lasergamen?
Bij het spelen van laser games is het de bedoeling om je tegenstander op het vest of geweer te raken en zo uit te schakelen. Als je tegenstander geraakt is zal er één of meerdere levens van het geweer van je tegenstander af gaan. Het aantal levens kun je zien op de 4 levensbalken op het geweer. Wanneer alle levens van je tegenstander op zijn, heb je gewonnen.

Wat kun je allemaal met een Connect lasergun:

 • Keuze uit 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • Keuze uit 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
 • 4 levensbalken op de gun (3 levens per levensbalk);
 • Geweer kan gekoppeld worden met het Light Battle Connect vest;
 • Uitgerust met unieke Anti-Cheat én activeringsfunctie;
 • Munitie herlaadknop;
 • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
 • Trilt bij het schieten en als je geraakt bent;
 • Voorzien van gave licht- en geluidseffecten met een Engelstalige stem.

Unieke Anti-Cheat functie
Met de unieke Anti-Cheat functie van Light Battle Connect is het niet meer mogelijk om nieuwe levens te krijgen door de lasergun in een spel uit te zetten en vervolgens weer aan. Het lasergeweer onthoudt het aantal levens wanneer het binnen 30 minuten opnieuw wordt ingeschakeld. Als je 1x geraakt bent, is het ook niet meer mogelijk om van teamkleur te wisselen. Hierdoor kan er op deze manieren niet meer valsgespeeld worden en blijft het spel eerlijk en leuk voor iedereen!

Let op: Wanneer al je levens van je lasergun af zijn, heb je een ander Light Battle Connect pistool of geweer met een andere teamkleur nodig om je laserpistool van nieuwe levens te voorzien.

Wat is de schietafstand van een lasergeweer?
Je kunt elkaar tot een afstand van maximaal 50 meter raken. De schietafstand wordt onder andere bepaald door de weersomstandigheden, hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het munitiesoort een bepalende factor voor de schietafstand. Schiet je bijvoorbeeld met het munitiesoort "single shot" dan is je schietafstand het grootst. Maar wanneer je lasergun staat ingesteld op het munitiesoort "plasmagun", dan is de schietafstand het kortst.

Light Battle Connect Vest
Het Light Battle Connect vest kan gekoppeld worden aan je Connect lasergun. Wanneer het vest gekoppeld is, worden je levensbalken op het pistool uitgeschakeld en speel je alleen nog met de levens op het vest. Wanneer je geraakt wordt gaat er een leven van het vest af en zal deze kort trillen. Wanneer al je levens op het vest op zijn, wordt de verbonden lasergun uitgeschakeld. Er gaan 3 AAA Alkaline batterijen in een vest.

Is lasergamen veilig?
Bij Light Battle lasergame speelgoed wordt gebruik gemaakt van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Goed om te weten:

 • Afmeting van de gun zijn 51x18cm (lxh);
 • Er gaan 4 AA Alkaline batterijen in één gun;
 • Afmetingen van een vest zijn 19x13cm lxb;
 • Er gaan 3 AAA Alkaline batterijen in één vest;
 • De aangeraden leeftijd is 8+;
 • Er wordt een handleiding in de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal meegeleverd.
Meer informatie
Inhoud verpakking1x Light Battle Connect Mega Blaster blauw 1x Light Battle Connect vest blauw 1x Light Battle Connect Mega Blaster rood 1x Light Battle Connect vest rood Handleiding
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurBlauw, Rood
Leeftijdsgroep8-9, 10-11, 12+
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan