4 Light Battle Connect Laserpistolen - Metallic Groen/Grijs

4 Light Battle Connect Laserpistolen - Metallic Groen/Grijs

4 Light Battle Connect Laserpistolen - Metallic Groen/Grijs

€ 92,12
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10533

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met deze supergave speelgoedpistolen speel je je favoriete lasergames waar en wanneer je maar wilt! Waar je met andere merken speelgoed pistolen gemakkelijk nieuwe levens kunt krijgen door het pistool tijdens het spel uit en aan te zetten, is vals spelen bij deze speelgoed pistolen niet meer mogelijk. Deze Light Battle Connect lasergame speelgoed pistolen hebben nóg een unieke functie, ze kunnen gekoppeld worden aan een Light Battle Connect vest. Het vest en het speegoedpistool kunnen hierdoor met elkaar communiceren. Zodra het vest gekoppeld is, wordt de ontvanger van het pistool uitgeschakeld en moet je elkaar op het vest raken. Het Light Battle Connect vest wordt niet meegeleverd met deze lasergame set en is los verkrijgbaar. Wanneer er zonder vest wordt gespeeld kun je elkaar op het lasergame pistool raken bij het spelen van lasergames, een vest is dus niet noodzakelijk en kan later altijd nog gekocht worden 

Hoe werkt het lasergamen?
Bij het spelen van lasergames is het doel om je tegenstander uit te schakelen tijdens spannende lasergames. Dit doe je door op het speelgoedpistool van je tegenstander te mikken. Als je tegenstander geraakt is zal er een leven van het lasergame pistool van je tegenstander af gaan. Het aantal levens wordt weergegeven door middel van 3 levensbalken op de zijkant van het pistool. Wanneer je tegenstander geen levens meer heeft, heb je gewonnen. 

Functionaliteiten van het lasergame speelgoedpistool:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Pistool is te koppelen met het Light Battle Connect vest (niet meegeleverd);
  • Anti-Cheat én activeringsfunctie;
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je geraakt bent;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige stem.

De lasergame gun heeft een lengte van 21 cm en een hoogte van 15 cm. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een hoge kwaliteit kunststof, is dit pistool extra sterk. Light Battle producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en zijn ook super leuk voor alle vaders en moeders. Er wordt een uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal meegeleverd. Er gaan 3 AAA batterijen in de lasergun. Met nieuwe Alkaline batterijen kun je urenlang lasergamen.

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AAA 1000mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Hoe werkt de Anti Cheat functie?
Light Battle Connect maakt gebruik van een uniek systeem welke het vals spelen tegen gaat. Hier is het namelijk niet meer mogelijk om nieuwe levens te krijgen door simpelweg het pistool uit te zetten en vervolgens weer aan. Door de Anti-Cheat functie onthoudt het pistool het aantal levens wanneer het opnieuw wordt ingeschakeld.
Als je 1x geraakt bent, is het niet meer mogelijk om van teamkleur te wisselen. Hierdoor kan ook op deze manier niet meer vals gespeeld worden.

Wanneer al je levens van je lasergun af zijn, heb je een ander Light Battle Connect pistool of geweer met een andere teamkleur nodig om je lasergun van nieuwe levens te voorzien. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle Connect gun om het laserpistool zonder levens te voorzien van nieuwe levens. 

Schietafstand
Bij dit schietspel kun je elkaar met de speelgoed pistolen tot een afstand van maximaal 50 meter raken. De schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden, hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het munitiesoort een bepalende factor voor de schietafstand. Schiet je bij het schietspel bijvoorbeeld met het munitiesoort “single shot” dan is je schietafstand het grootst. Maar wanneer je lasergame pistool staat ingesteld op het munitiesoort “plasmagun”, dan is de schietafstand het kortst.

Veilig speelgoed
Bij Light Battle lasergame speelgoed wordt gebruik gemaakt van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Productspecificaties:

Batterijen: 3x "AAA" Alkaline batterijen
Afmetingen (lxb): 21 x 15 cm

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGroen, Grijs
Leeftijdsgroep8-9, 10-11, 12+
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan