Light Battle Connect Laserguns Rood/Blauw/Geel/Groen + 2 Targets

Light Battle Connect Laserguns Rood/Blauw/Geel/Groen + 2 Targets

Light Battle Connect Laserguns Rood/Blauw/Geel/Groen + 2 Targets

€ 113,68
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10326

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met deze supergave laserguns verandert je eigen huis of straat in een echte lasergame arena! Waar je met andere merken laserguns gemakkelijk nieuwe levens kunt krijgen door de lasergun tijdens de laser games uit en aan te zetten, is valsspelen bij deze laserguns niet meer mogelijk. Deze Light Battle Connect laserguns hebben nog een unieke functie, ze kunnen gekoppeld worden aan een Light Battle Connect vest. Zodra het vest gekoppeld is, wordt de ontvanger van het pistool uitgeschakeld en moet je elkaar op het vest raken. Het vest en lasergun kunnen hierdoor met elkaar communiceren. Het Light Battle Connect vest wordt niet meegeleverd met deze lasergame set en is los verkrijgbaar. Wanneer er zonder vest wordt gespeeld kun je elkaar op de lasergun raken, een vest is dus niet noodzakelijk en kan later altijd nog gekocht worden.

Hoe werkt het lasergamen?
Bij het lasergamen is het doel om je tegenstander uit te schakelen. Dit doe je door op de lasergun van je tegenstander te mikken. Als je tegenstander geraakt is zal er een leven van de lasergun van je tegenstander af gaan. Het aantal levens wordt weergegeven door middel van 3 levensbalken op de zijkant van de lasergun. Wanneer je tegenstander geen levens meer heeft, heb je gewonnen.

Functionaliteiten van het lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • Munitie herlaadknop;
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Pistool is te koppelen met het Light Battle Connect vest (niet meegeleverd);
  • Anti-cheat én activeringsfunctie;
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige spelcoach.

Er gaan 3 AAA batterijen in de laserguns. Met nieuwe Alkaline batterijen kun je urenlang lasergamen. Het gebruik van oplaadbatterijen raden wij af.

Hoe werkt de Anti Cheat functie?
Light Battle Connect maakt gebruik van een uniek systeem welke het valsspelen tegen gaat. Hier is het namelijk niet meer mogelijk om nieuwe levens te krijgen door simpelweg de lasergun uit te zetten en vervolgens weer aan. Door de Anti-Cheat functie onthoudt de lasergun het aantal levens wanneer het opnieuw wordt ingeschakeld.
Als je 1x geraakt bent, is het niet meer mogelijk om van teamkleur te wisselen. Hierdoor kan ook op deze manier niet meer valsgespeeld worden.

Wanneer al je levens van je lasergun af zijn, heb je een ander Light Battle Connect lasergun of geweer met een andere teamkleur nodig om je lasergun van nieuwe levens te voorzien. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle Connect lasergun om de lasergun zonder levens te voorzien van nieuwe levens. 

Schietafstand
Je kunt elkaar tot een afstand van maximaal 50 meter raken. Bij het lasergamen op locatie wordt de schietafstand mede bepaald door de weersomstandigheden, hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het munitiesoort een bepalende factor voor de schietafstand. Schiet je bijvoorbeeld met het munitiesoort “single shot” dan is je schietafstand het grootst. Maar wanneer je lasergun staat ingesteld op het munitiesoort “plasmagun”, dan is de schietafstand het kortst bij de laser games.

Lasergame targets
Deze set wordt geleverd met 2 Light Battle Active targets. Deze lasergame targets kun je als te veroveren vlag gebruiken. Verstop jouw vlag in het speelveld net zoals je tegenstander en probeer de vlag te veroveren door het target 5x te raken. Wanneer je dit hebt gedaan, zal het target in jouw teamkleur blijven knipperen en heb je hem veroverd.

Het Light Battle Active Lasergame target werkt op 3 1,5V AAA Alkaline batterijen (niet inbegrepen). Er zit ook een batterij spaarfunctie op de lasergame targets, deze schakelt de target uit nadat deze 4 uren aan heeft gestaan.

Veilig speelgoed
Bij Light Battle lasergame speelgoed wordt gebruik gemaakt van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

 

 

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurBlauw, Rood, Groen, Geel
Leeftijdsgroep8-9, 10-11, 12+
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan