2 KidsTag Waterdamp Vesten Blauw/Rood

2 KidsTag Waterdamp Vesten Blauw/Rood

2 KidsTag Waterdamp Vesten Blauw/Rood

€ 22,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10643

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Deze unieke vesten zijn een geweldige uitbreiding op je KidsTag of Light Battle Active lasergame set! Wanneer je geraakt wordt zal het vest trillen en de verlichting knipperen. Hierna kun je enkele seconden even niet geraakt worden. Als alle levens van je vest af zijn, blaast het vest koud stoom uit zal het vest gaan trillen. De verlichting van het vest zal knipperen in de teamkleur van de tegenstander die je verslagen heeft. Je kunt niet door je eigen teamkleur geraakt worden, maar wanneer iemand met een andere teamkleur op je schiet zullen er levens van je vest af gaan. Het vest werkt ook samen met de Anti-cheat pistolen en geweren, maar het vest beschikt niet over een anti-cheat functie.

Wanneer je het vest hebt ingeschakeld en je lasergun in de gewenste teamkleur hebt ingesteld, schiet je een keer op het vest. Zo geef je het vest dezelfde teamkleur als je lasergun. Omdat er geen communicatie is tussen het vest en de lasergun, kun je op zowel het vest als op het pistool geraakt worden.
De unieke "Projector mode" functie van de KidsTag pistolen geeft je de mogelijkheid om de ontvanger van de lasergun uit te schakelen, zodat je alleen nog op het vest geraakt kan worden.

Batterijen KidsTag Plus vest: 3x "AA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen);
Afmetingen KidsTag Plus vest (lxbxh): 18.5 x 13.9 x 4.3 cm;
Leeftijd: 7+.

Meer informatie
Inhoud verpakking1 KidsTag waterdamp vest rood 1 KidsTag waterdamp vest blauw
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurBlauw, Rood
Leeftijdsgroep8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan