2 KidsTag Space laserguns + Projector

2 KidsTag Space laserguns + Projector

2 KidsTag Space laserguns + Projector

€ 52,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 2 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
SKU
10608

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met deze lasergame set kun je zowel binnenshuis als buitenshuis enorm veel plezier beleven! Is het lekker weer? Ga dan met de 2 pistolen lekker buiten lasergamen waar je maar wilt. Is het buiten geen goed weer om te lasergamen? Dan kun je binnen de strijd aangaan met de KidsTag lasergame projector! 

Hoe werkt het lasergame spel?
Bij lasergamen is het de bedoeling om je tegenstander te raken op het laserpistool. Je kunt aan de 3 levensbalken op het laserpistool zien hoeveel levens je nog hebt. Elke levensbalk bevat 3 levens. Hoeveel levens er af gaan per geraakt schot heeft te maken met de gebuikte munitiesoort. Wanneer je tegenstander jou heeft geraakt met de munitiesoort "pistool", dan verlies je maar 1 leven. Maar word je geraakt door de munitiesoort raketwerper, dan verlies je 3 levens per geraakt schot. Wanneer alle levens van je laserpistool op zijn, dan ben je uitgeschakeld.

Vest Only
Alleen de KidsTag laserguns beschikken over de unieke Vest Only optie. Door de "Projector mode" functie op de lasergun aan te schakelen kan je alleen nog op het vest geraakt worden. Dit is een super handige optie die het lasergamen nog veel leuker maakt.

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame set bestaat uit 2 KidsTag lasergame pistolen plus 1 lasergame projector.

Hoe werkt de lasergame projector?
Voor het optimale gebruik van de projector schakel je de projector mode in op je lasergun, dit betekent dat de ontvanger van je gun is uitgeschakeld en je dus geen levens kunt verliezen door infraroodstralen die weerkaatsen van de muur. Daarnaast is het belangrijk om de ruimte zo donker mogelijk te maken. Wanneer je het beeld scherp hebt gesteld, kun je een projectiekaart kiezen, hiermee kies je doelwit dat je wilt raken. Je kunt kiezen uit een dino, eend of een UFO.

Wanneer je de projector hebt ingeschakeld kun je kiezen uit 2 spelmodi; "Stagemode" of "Gamemode". In "Stagemode" speel je alleen en moet je proberen om de doelwitten te raken. Deze zullen zich steeds sneller verplaatsen naarmate je ze weet te raken. In "Gamemode" kun je met maximaal 4 teams een competitie houden. Probeer als eerste het doelwit te raken om punten te scoren. Als jouw team de meeste punten heeft, dan heb je gewonnen!

Let op: De projector werkt alleen samen met de KidsTag laserguns en niet met laserguns van andere merken.

Productinformatie lasergun
Batterijen: 3x "AA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen);
Afmetingen (lxbxh): 23 x 25 x 5.8 cm;
Leeftijd: 8+.

Productinformatie lasergame projector
Batterijen: 4x "AA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen);
Afmetingen (lxbxh): 14.5 x 13 x 16 cm;
Leeftijd: 8+.

Meer informatie
Speelgoed merk KidsTag
SKU 10608
Inhoud verpakking

Wat zit er in deze lasergame set?

  • 2 KidsTag Space lasergame pistolen
  • 1 KidsTag lasergame projector
  • Engelstalige handleiding
Uitzondering garantie Zakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
Kleur Blauw, Wit
Leeftijdsgroep 8-9
Oplaadbaar Nee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan