KidsTag Lasergame Projector

KidsTag Lasergame Projector

KidsTag Lasergame Projector

€ 37,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10623

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Speel alleen of ga de strijd aan met een vriend of familielid met deze KidsTag Lasergame Projector! Met deze projector kun je lekker binnen lasergames spelen wanneer je even niet buiten kunt of wilt lasergamen. Kies uit 2 verschillende spelmodi en probeer de doelwitten te raken die de projector op de muur projecteert, zet de hoogste score neer en win het spel!

Hoe werkt de projector?
Schakel de projector mode in op je lasergun, dit betekent dat de ontvanger van je gun is uitgeschakeld en je dus geen levens kunt verliezen door infraroodstralen die weerkaatsen van de muur. De projector dient tot 100cm van een lege muur af te staan. Wanneer je het beeld heb scherp gesteld, kun je een projectiekaart kiezen, hiermee kies je doelwit dat je wilt raken. Je kunt kiezen uit een dino, eend of een UFO.

Wanneer je de projector hebt ingeschakeld kun je kiezen uit 2 spelmodi; "Stagemode" of "Gamemode". In "Stagemode" speel je alleen en moet je proberen om de doelwitten te raken in verschillende levels. Deze zullen zich steeds sneller verplaatsen naarmate je ze weet te raken. In "Gamemode" kun je met maximaal 4 teams een competitie houden. Probeer als eerste het doelwit te raken om punten te scoren. Als jouw team de meeste punten heeft, dan heb je gewonnen!

Let op: De projector werkt alleen samen met de KidsTag laserguns en niet met laserguns van andere merken zoals Light Battle Connect.

Specificaties KidsTag Lasergame Projector:

  • Speel alleen of met vrienden/familie;
  • 3 Projectiekaarten (Dino, eend of UFO);
  • Engelstalige voice-coach;
  • De mogelijkheid om het spel op pauze te zetten;
  • Er gaan 4 AA Alkaline batterijen in de projector (niet meegeleverd).

Productinformatie lasergame projector
Batterijen: 4x "AA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen);
Afmetingen (lxbxh): 14.5 x 13 x 16 cm;
Leeftijd: 8+.

Meer informatie
Inhoud verpakking1 KidsTag Lasergame projector; Engelstalige handleiding.
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurWit
Leeftijdsgroep8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan