Light Battle Active VIP-maskers - Oranje/Groen - 2 Pack

Light Battle Active VIP-maskers - Oranje/Groen - 2 Pack

Light Battle Active VIP-maskers - Oranje/Groen - 2 Pack

€ 22,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LBAP20201

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Het Light Battle Active VIP-Masker maakt het lasergamen nog leuker. Speel bijvoorbeeld het spel "bescherm de VIP". Eén speler van het team wordt aangewezen als VIP en draagt het lasergame masker. De VIP moet beschermt worden door zijn eigen team. Een team is uitgeschakeld als de levens op het masker van een VIP op zijn. Als de VIP is uitgeschakeld gaat het masker een aantal seconden trillen en gaan de levensbalken knipperen.

Hoe werkt een VIP-masker?
Door met een Light Battle Active lasergun of geweer op het masker te schieten kan deze gekoppeld worden aan een teamkleur. Net als op de Light Battle Active laserpistolen wordt het aantal levens op het masker weergegeven door drie levensbalken, elke levensbalk vertegenwoordigd 3 levens. Afhankelijk van de munitiesoort waarmee de tegenstander schiet, zijn er 3 tot 9 schoten nodig om de VIP uit te schakelen.
Bij gebruik van het masker samen met een lasergame pistool of geweer, telt het aantal levens op het VIP-masker. Er is verder geen communicatie tussen het masker en het speelgoedpistool. Als het masker een leven verliest, zal dit niet gebeuren op het lasergame pistool of geweer.

Het Light Battle Active VIP-Masker werkt op 3 LR44 knoopcelbatterijen (niet inbegrepen). Het VIP-masker heeft de afmetingen: 17 x 10.5 x 8 cm. Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en staat garant voor urenlang speelplezier met het hele gezin!

100% veilig
Light Battle Active lasergame speelgoed maakt gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze VIP-masker set?

  • 1 VIP-masker groen;
  • 1 VIP-masker oranje.

Light Battle Active laser game accessoires
Om uw speelplezier nog verder te vergroten, kan je ook de Light Battle Active Targets aan uw De Light Battle Active laserguns zijn te combineren met alle andere Light Battle Active pistolen en accessoires. Accessoires, zoals een target zorgt voor nog meer spelmogelijkheden. Met de targets speel je bijvoorbeeld "verover de vlag". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dien je binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor je klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurOranje, Groen
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan