Klanten beoordelingen van Ultra Center Europe B.V.

Voeg uw beoordeling toe
Goed product en fijne (extra) service!
Jan-Pieter Bakker
Waardering
100%
Super leuke set (4x). Eenvoudig te bedienen en werken erg goed binnen- en buiten. Ook het ontwerp is goed. Door de anti-cheat is het wel wat lastig om een nieuw spel op te starten. Aanrader!
Raymon
Waardering
100%
Superleuk speelgoed! Onze kinderen van 7 en 9 hebben er al uren mee gespeeld en het is een grote hit bij vriendjes en familie. We hadden een klein probleem met een van de vestjes en dit is super fijn opgelost door de medewerkers van de klantenservice. Aldus: zeer goede service en heel leuk speelgoed.
Barbara
Waardering
100%
Wij hebben nu voor de 2e keer besteld. totaal hebben we 32 guns! snel geleverd, netjes verpakt en lasergamen is bij ons een echte hit.
Linda
Waardering
100%
Vlotte service, snelle levering! Ben zeer tevreden van de geweren, uren spelplezier!
Niels De Maeyer
Waardering
100%
Snelle levering, goede communicatie. prettige verkoper.
erik Verhagen
Waardering
100%
Altijd snelle levering en snelle antwoorden dit keer kocht ik een partijtje laserguns tweedekans, scherper geprijsd omdat ze niet nieuw meer zijn, dik tevreden en niet van nieuw te onderscheiden.
ZieZo verhuur
Waardering
100%
Ik heb light battle anti-cheat guns besteld. Deze werden snel geleverd. Ik kende de kwaliteit al, vandaar de keuze. Mooi stevig spul!
Peter T
Waardering
100%
SNELLE PERFECTE LEVERING
Karel Verweij
Waardering
100%
Zeer snelle afhandeling van de bestelling. Vriendelijke en efficiënte klantenservice na aankoop. Aanrader!
Filip Peeters
Waardering
100%
Heel leuk speelgoed, gemakkelijk in te stellen en werkt goed! Indien ze oplaadbaar waren geweest, zou het helemaal perfect geweest zijn.
Olivier
Waardering
80%
Super kwaliteit en vooral super snel geleverd.
Roberto de Graaff
Waardering
100%
We zijn super tevreden.
Nicole Pijnenburg
Waardering
100%
Helemaal dol op de anti-cheat geweren. We hebben vier pistolen en 2 grote geweren. plus nog 2 targets. Uren plezier met onze kinderen.
Jose Derks-Jansen
Waardering
80%
Tot op heden en groot succes, zelf ook al neder malen mee gedaan. Ik hoop dat de kwaliteit goed is dat het ook tegen een stootje kan, aangezien je te fanatiek kan gaan meespelen.
Hofman
Waardering
100%
Mijn zoontje is heel erg blij met de laserguns. Goed, stevig en degelijk.
Enrico Marti
Waardering
100%
Mooie spullen. goede kwaliteit. Alleen vreemd als ik een grijze en camo kleur bestel, ik een witte en camo geleverd krijg. Is dit nou zo moeilijk? Heb het maar zo gelaten omdat mijn zoon er graag mee wilde spelen. In de toekomst volgt er nog weleens een bestelling, hopelijk dan in de goede kleuren ????
Fokke de Boer
Waardering
100%
Heel leuk om met kinderen én volwassenen te doen! Fijn ook dat je met alleen de guns kan spelen. Zat niet echt een gebruiksaanwijzing bij en in de body sensors moeten kleinere batterijen. Voor de rest heel tevreden!
Sanne
Waardering
80%
Zeer snelle levering. Product voldoet zeker aan de verwachting. Kinderen zijn druk met de anti cheat pistols aan het spelen.
Patrick Span
Waardering
100%
Leuke laser guns.
Riette Sietsma
Waardering
100%