Goed product werkt goed. Ik weet dat als het niet goed werkt dat de service uitstekend is. Wel jammer dat je niet geraakt kan woorden terwijl je aan het schieten bent.
Eelco Klaasen
Waardering
100%
Ontzettend leuke lasergame set gekocht, waar al flink mee wordt gespeeld. Binnen 1 dag had ik hem al in huis. Super!
Monique
Waardering
100%
Zeer tevreden.
J.W.A.M. van de Kerkhof.
Waardering
100%
Superblij met de laserguns! Zorgen echt voor urenlang speelplezier. Ik heb al een aantal mensen aangeraden om ze hier te bestellen vanwege de supergoed service, bedankt Ferry!
Evy
Waardering
100%
Wat een mooi bedrijf, enthousiaste en zeer vriendelijke medewerkers, leggen alles duidelijk uit en helpen je met advies. Ik kan een ieder dit bedrijf aanraden.
Opa
Waardering
100%
Zeer snelle levering , top product.
werner demaerel
Waardering
100%
Zeer goede service! Ik werd erop geattendeerd dat het Kids Tag Lasergame dat ik bestelde niet compatibel was met de vesten uit mijn bestelling. Die werden geannuleerd, het geld daarvan werd teruggestort en de rest van mijn bestelling werd prima afgeleverd. Een dikke tien voor de service Ferry!
Mevrouw
Waardering
100%
Vooraf via de mail contact gehad, voor aanvullende informatie. Hier werd snel en duidelijk op gereageerd. Onze bestelling hadden we snel in huis en de laser guns voldoen aan de verwachtingen. Ze zijn fijn in gebruik, werken goed en de batterijen gaan lang mee. Het is een groot succes!
Krista
Waardering
100%
Zo een service gericht bedrijft vindt je op geen een website meer, goede, snelle en professionele aanpak.
Michiel
Waardering
100%
Producten de volgende dag al geleverd. De kinderen zijn erg blij met de Light Battle Connect pistolen. De geluidseffecten klinken goed (niet van die goedkope geluiden met veel ruis) en ze lopen nu ook rond met de pistolen in hun eigen spel zonder tegenstanders. Positief dat je kan kiezen uit vier teamkleuren, je kan dus ook met vier personen individueel tegen elkaar spelen. Wij hebben geen vesten, en dan is iemand raken nog best lastig, zeker als de tegenstander het pistool ergens achter verbergt. Het verschil tussen de diverse soorten munitie is in de praktijk ook nog niet zo duidelijk, zeker voor iemand die net speelt verwarrend. Jammer dat die extra opties niet uitschakelbaar zijn voor een meer gelijk speelveld.
Carlo Kielstra
Waardering
100%
De beetle is echt een aanrader voor een extra fun spel met de active battle guns!!
Johan de Boer
Waardering
100%
Altijd snelle levering en snelle antwoorden dit keer kocht ik een partijtje laserguns tweedekans, scherper geprijsd omdat ze niet nieuw meer zijn, dik tevreden en niet van nieuw te onderscheiden.
ZieZo verhuur
Waardering
100%
Ik heb light battle anti-cheat guns besteld. Deze werden snel geleverd. Ik kende de kwaliteit al, vandaar de keuze. Mooi stevig spul!
Peter T
Waardering
100%
SNELLE PERFECTE LEVERING
Karel Verweij
Waardering
100%
Zeer snelle afhandeling van de bestelling. Vriendelijke en efficiënte klantenservice na aankoop. Aanrader!
Filip Peeters
Waardering
100%
Heel leuk speelgoed, gemakkelijk in te stellen en werkt goed! Indien ze oplaadbaar waren geweest, zou het helemaal perfect geweest zijn.
Olivier
Waardering
80%
Super kwaliteit en vooral super snel geleverd.
Roberto de Graaff
Waardering
100%
We zijn super tevreden.
Nicole Pijnenburg
Waardering
100%
Helemaal dol op de anti-cheat geweren. We hebben vier pistolen en 2 grote geweren. plus nog 2 targets. Uren plezier met onze kinderen.
Jose Derks-Jansen
Waardering
80%
Tot op heden en groot succes, zelf ook al neder malen mee gedaan. Ik hoop dat de kwaliteit goed is dat het ook tegen een stootje kan, aangezien je te fanatiek kan gaan meespelen.
Hofman
Waardering
100%