Klanten beoordelingen van Ultra Center Europe B.V.

Voeg uw beoordeling toe
Mooie spullen. goede kwaliteit. Alleen vreemd als ik een grijze en camo kleur bestel, ik een witte en camo geleverd krijg. Is dit nou zo moeilijk? Heb het maar zo gelaten omdat mijn zoon er graag mee wilde spelen. In de toekomst volgt er nog weleens een bestelling, hopelijk dan in de goede kleuren ????
Fokke de Boer
Waardering
100%
Heel leuk om met kinderen én volwassenen te doen! Fijn ook dat je met alleen de guns kan spelen. Zat niet echt een gebruiksaanwijzing bij en in de body sensors moeten kleinere batterijen. Voor de rest heel tevreden!
Sanne
Waardering
80%
Zeer snelle levering. Product voldoet zeker aan de verwachting. Kinderen zijn druk met de anti cheat pistols aan het spelen.
Patrick Span
Waardering
100%
Leuke laser guns.
Riette Sietsma
Waardering
100%
De producten komen overeen met wat is afgebeeld. Ook de beschrijving van de producten klopt. Daarnaast een snelle levering via een Postnl punt.
Teresia vann den Brink
Waardering
100%
Prima speelgoed. Snelle levering. Alleen een hoop herrie.
Elpida
Waardering
80%
Fantastisch product , supersnel geleverd ( zeker in corona tijden ) en alles tip top in orde. Kids waren super tevreden.
Stijn
Waardering
100%
Ook in deze drukke tijd een snelle en correcte levering. Netjes verpakt, alles volgens verwachting. De pistolen van KidsFun werken prima, ook buiten. Zeer tevreden.
Roy
Waardering
100%
super !! snelle levering kinderen vinden het geweldig top!
klinkhammer b
Waardering
100%
Tevreden over snelle levering en de vriendelijke service
E
Waardering
100%
Voor 1500 besteld en helaas pas een paar dagen later pas ontvangen. Het was een kadootje voor mijn neefje waardoor het niet optijd binnen was. Jammer! Uiteindlijk was ie er helemaal weg van echt een super pistolen! Heb ze nu weer voor mijn zoon de verjaardag besteld. Hoop dat ik ze nu wel optijd in huis heb...
Naasma
Waardering
80%
Snel en keurig geregeld. Product voldeed volledig aan verwachtingen
Bart
Waardering
100%
snelle levering ,mooie produkten kinderen zijn er dol op
marij frencken
Waardering
100%
Kids vinden ze geweldig ze gaan er zelfs voor school nog mee buiten spelen.
Fam Winkel
Waardering
100%
Snelle levering van de guns. Ruime produktkeuze en betaalbaar.
Kris
Waardering
100%
Super snelle levering. Leuk speelgoed, onze zoon van 6 is er helemaal blij mee! Ze maken voor binnen best veel geluid, maar dat mag de pret niet drukken. We hebben zelf ook al meegespeeld. ;)
Marieke
Waardering
100%
Prima service. Voor het versturen van de bestelling werd ik ter controle gebeld of ik de juiste onderdelen had samengevoegd en op advies van de verkoper is alsnog de bestelling aangepast. Levering tijdig en materiaal van goede kwaliteit. We hebben al veel plezier beleefd aan het speelgoed. De werking van de vesten moeten we nog uitzoeken want die werken we nog niet zoals we denken dat ze moeten werken.
Wouter
Waardering
100%
Gewoon goed. we zijn er blij mee en kunnen met de whole family play a nice game
A
Waardering
80%
Artikel is geleverd, iets later maar gelukkig voor de 5de. Artikel ziet er goed uit, mijn kleinzoon is er blij mee. Alleen super jammer dat de bezorging kosten zo hoog zijn. Dit houdt mij tegen om weer bij jullie te bestellen.
Theo
Waardering
60%
Leuk speelgoed voor de kids maar papa en mama vinden het ook leuk om mee te doen !!!
Vincent
Waardering
100%