Klanten beoordelingen van Ultra Center Europe B.V.

Voeg uw beoordeling toe
SNELLE PERFECTE LEVERING
Karel Verweij
Waardering
100%
Zeer snelle afhandeling van de bestelling. Vriendelijke en efficiënte klantenservice na aankoop. Aanrader!
Filip Peeters
Waardering
100%
Heel leuk speelgoed, gemakkelijk in te stellen en werkt goed! Indien ze oplaadbaar waren geweest, zou het helemaal perfect geweest zijn.
Olivier
Waardering
80%
Super kwaliteit en vooral super snel geleverd.
Roberto de Graaff
Waardering
100%
We zijn super tevreden.
Nicole Pijnenburg
Waardering
100%
Helemaal dol op de anti-cheat geweren. We hebben vier pistolen en 2 grote geweren. plus nog 2 targets. Uren plezier met onze kinderen.
Jose Derks-Jansen
Waardering
80%
Tot op heden en groot succes, zelf ook al neder malen mee gedaan. Ik hoop dat de kwaliteit goed is dat het ook tegen een stootje kan, aangezien je te fanatiek kan gaan meespelen.
Hofman
Waardering
100%
Mijn zoontje is heel erg blij met de laserguns. Goed, stevig en degelijk.
Enrico Marti
Waardering
100%
Mooie spullen. goede kwaliteit. Alleen vreemd als ik een grijze en camo kleur bestel, ik een witte en camo geleverd krijg. Is dit nou zo moeilijk? Heb het maar zo gelaten omdat mijn zoon er graag mee wilde spelen. In de toekomst volgt er nog weleens een bestelling, hopelijk dan in de goede kleuren ????
Fokke de Boer
Waardering
100%
Heel leuk om met kinderen én volwassenen te doen! Fijn ook dat je met alleen de guns kan spelen. Zat niet echt een gebruiksaanwijzing bij en in de body sensors moeten kleinere batterijen. Voor de rest heel tevreden!
Sanne
Waardering
80%
Zeer snelle levering. Product voldoet zeker aan de verwachting. Kinderen zijn druk met de anti cheat pistols aan het spelen.
Patrick Span
Waardering
100%
Leuke laser guns.
Riette Sietsma
Waardering
100%
De producten komen overeen met wat is afgebeeld. Ook de beschrijving van de producten klopt. Daarnaast een snelle levering via een Postnl punt.
Teresia vann den Brink
Waardering
100%
Prima speelgoed. Snelle levering. Alleen een hoop herrie.
Elpida
Waardering
80%
Fantastisch product , supersnel geleverd ( zeker in corona tijden ) en alles tip top in orde. Kids waren super tevreden.
Stijn
Waardering
100%
Ook in deze drukke tijd een snelle en correcte levering. Netjes verpakt, alles volgens verwachting. De pistolen van KidsFun werken prima, ook buiten. Zeer tevreden.
Roy
Waardering
100%
super !! snelle levering kinderen vinden het geweldig top!
klinkhammer b
Waardering
100%
Tevreden over snelle levering en de vriendelijke service
E
Waardering
100%
Voor 1500 besteld en helaas pas een paar dagen later pas ontvangen. Het was een kadootje voor mijn neefje waardoor het niet optijd binnen was. Jammer! Uiteindlijk was ie er helemaal weg van echt een super pistolen! Heb ze nu weer voor mijn zoon de verjaardag besteld. Hoop dat ik ze nu wel optijd in huis heb...
Naasma
Waardering
80%
Snel en keurig geregeld. Product voldeed volledig aan verwachtingen
Bart
Waardering
100%