Varta AA oplaadbare batterijen - 4 stuks

Varta AA oplaadbare batterijen - 4 stuks

Varta AA oplaadbare batterijen - 4 stuks

€ 9,99
Varta oplaadbare batterijen 21mAh
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
VAA4

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Als u klaar bent met steeds weer nieuwe batterijen kopen is dit de perfecte oplossing. Met deze oplaadbare batterijen van VARTA bespaard u veel geld. In plaats van steeds nieuwe batterijen aan te schaffen kunt u deze batterijen gemakkelijk opladen en hergebruiken.

Waarom deze batterijen?
Wij hebben deze batterijen zelf uitvoerig getest en zijn er zeker van dat deze werken met vrijwel al onze producten, hierdoor raden wij deze VARTA batterijen als enige aan voor onze producten. De VARTA oplaadbare batterijen zijn milieubewust, hierdoor draagt u ook nog een steentje bij aan een beter milieu.

LET OP: Het gebruik van andere oplaadbare batterijen raden wij nog steeds af omdat deze niet genoeg vermogen hebben om onze producten optimaal te laten werken. Ondanks dat er bij deze batterijen wordt aangegeven dat ze opgeladen en "ready to use" zijn, raden wij altijd aan om ze eerst op te laden voordat u ze in onze producten gebruikt.

Specificaties:

Type: AA
Merk: Varta
Capaciteit: 2100mAh
Spanning: 1,2V

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan