2 Light Battle Active Camo Laserguns - Grijs/Wit + 2 Targets

2 Light Battle Active Camo Laserguns - Grijs/Wit + 2 Targets

2 Light Battle Active Camo Laserguns - Grijs/Wit + 2 Targets

€ 70,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LBAP22267

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met deze Light Battle Active lasergame set kun je eindeloos veel speelplezier beleven met het hele gezin. Nu kun je zolang je maar wilt in en rond het huis je favoriete lasergames spelen. Vergroot je spelmogelijkheden met de Light Battle Active targets en speel bijvoorbeeld capture the flag. Een Light Battle Active lasergame gun is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergamen?
Je kunt lasergamen in maximaal vier teams waarbij elk team uit een oneindig aantal spelers kan bestaan. Het doel van het spel is dat je al je tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan als alle levens op het lasergun van de tegenstander op zijn. Hierbij is de lasergun het doel om op te richten, extra accessoires zijn niet noodzakelijk.

Hoeveel levens je nog hebt kun je zien aan de 3 levensbalken op je lasergun, hier staat elke rode levensbalk voor drie levens. In totaal heb je dus 9 levens.Hoeveel levens je tegenstander verliest, hangt af van het gebruikte munitiesoort. Schiet je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het pistool ingesteld op de munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de laserguns:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar uiteraard is het ook super leuk voor alle vaders en moeders. De lasergame set wordt geleverd in een stoere cadeauverpakking, inclusief handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. De lasergun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. De gun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline kan je urenlang lasergames spelen met het hele gezin!

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. De targets zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AAA 1000mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Schietafstand
Laserguns van Light Battle Active hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. Deze afstand is afhankelijk van de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht/UV licht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van de laserguns is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Als je bijvoorbeeld voor het munitiesoort pistool kiest, dan is het bereik het grootst. Als het pistool staat ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van de laserguns korter.

Hoe werkt het een lasergame target?
Na het inschakelen gaat het target elke 30 seconden 1 seconde branden. Zo wordt hij makkelijker vindbaar in het donker. Als het target geraakt is blijft hij een even knipperen in de kleur waarmee hij geraakt is. Terwijl hij knippert, kan het target door niemand geraakt worden. Nadat het target 5 keer geraakt is door dezelfde teamkleur, blijft het knipperen in de teamkleur van het team dat de target veroverd heeft totdat hij uit wordt gezet.

Het Light Battle Active Lasergame target werkt op 3 1,5V AAA alkaline batterijen (niet inbegrepen). Er zit ook een batterij spaarfunctie op de lasergame targets, deze schakelt de target uit nadat 4 uren aan heeft gestaan.

100% veilig
Producten van Light Battle Active maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het lasergame pistool. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze laserguns set bevat de volgende artikelen:

  • 1 lasergun camo grijs;
  • 1 lasergun camo wit;
  • 2 Light Battle Active Targets.

Light Battle Active laser game accessoires

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGrijs, Wit
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan