2 Light Battle Active Laserguns Camo Groen/Grijs + 2 Targets

2 Light Battle Active Laserguns Camo Groen/Grijs + 2 Targets

2 Light Battle Active Laserguns Camo Groen/Grijs + 2 Targets

€ 70,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LBAP22256

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Beleef de ultieme lasergame sensatie voor jong en oud met dit Light Battle Active lasergame speelgoed. Lasergamen zo lang en wanneer je maar wilt met maximaal 4 teams. Elk team kan een oneindig aantal spelers bevatten. Afhankelijk van de gebruikte munitiesoort verliest de tegenstander als deze geraakt is, één of meerdere levens. Het aantal levens wordt door middel van de levensbalken op het laserpistool weergegeven.

Functionaliteit lasergun:

  • Lasergamen met maximaal 4 teams;
  • Vier munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • Munitie herlaadknop;
  • Drie levensbalken;
  • Licht - en geluidseffecten;
  • Trilt tijdens het schieten en als je geraakt wordt;
  • Aan/uit schakelaar;
  • Batterijen: 4x AA batterij (niet inbegrepen)

Schietafstand
Light Battle Active lasergame gun hebben een schietafstand van maximaal 50 meter, hoe meer zonlicht hoe korter de schietafstand. De schietafstand van het laserpistool is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort “pistool”, dan is het bereik het groots, staat het pistool ingesteld als raketwerper dan is de schietafstand van het lasergame speelgoedpistool korter.

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. De targets zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AAA 1000mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Extra beschermende laklaag
De nieuwe ARMY lasergame pistolen zijn exclusief voor Light Battle voorzien van een extra doorzichtige laklaag. Deze laklaag maakt de ARMY laser tag serie minder gevoelig voor beschadigingen.

Light Battle Active Target
De Light Battle Active Target zorgt voor veel extra spelmogelijkheden en is speciaal voor Light Battle ontwikkeld. De Target kan worden gebruikt als te veroveren vlag. Tevens kunnen er verschillende targets worden opgehangen in het speelveld. Het team dat de meeste targets heeft veroverd is de winnaar van het spel.

Na inschakelen gaat het target elke 30 seconden 1 seconde branden. Dit met het doel de target in het donker vindbaar te maken in het spel.
Als het target geraakt is blijft deze enige tijd knipperen in de kleur waarmee deze geraakt is. Tijdens het knipperen kan het target door niemand geraakt worden. Nadat het target 5 levens heeft verloren door dezelfde teamkleur, blijft het snel knipperen in die kleur totdat het target met de aan en uit schakelaar wordt uitgeschakeld. De automatische uitschakeling (batterij spaarfunctie) vindt plaats na 4 uren.
Het target werkt op 3 batterijen 1,5V AAA. Deze zijn niet inbegrepen.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGroen, Grijs
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan