Light Battle Active Lasergame Lasergun - Camo Groen

Light Battle Active Lasergame Lasergun - Camo Groen

Light Battle Active Lasergame Lasergun - Camo Groen

€ 23,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LBA105

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met deze super stoere laser tag lasergun heb je urenlang speelplezier met je vrienden of familie. Met deze lasergame gun kun je je bestaande set uitbreiden zodat je lasertag kan spelen in en rond het huis zolang je maar wilt. De Light Battle Active laserguns zijn erg makkelijk in gebruik en super veilig. Je hebt geen last van pijnlijke kogels of pijltjes die kunnen zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Lasertag kun je met een oneindig aantal spelers spelen verdeeld over maximaal vier teams. Het is de bedoeling dat je al je tegenstanders uitschakelt. Dit doe je door op de lasergame gun van de tegenstander te schieten. Het aantal levens wordt weergegeven door middel van 3 rode levensbalken, waarbij elke levensbalk voor 3 levens staat. In totaal heeft elke speler dus 9 levens. Het aantal levens wat je tegenstander verliest ligt aan het munitiesoort dat je gebruikt. Schiet je met het munitiesoort "pistool" dan verliest je tegenstander 1 leven maar schiet je met "raketwerper", dan verliest je tegenstander 3 levens. Wanneer je één keer geraakt bent kun je niet meer van teamkleur veranderen totdat je de gun weer uitschakelt.

Functionaliteiten van de laser tag lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Je kunt al lasertag spelen vanaf 6 jaar, maar lasertag is ook superleuk voor alle vaders en moeders. De lasergame gun wordt geleverd met een uitgebreide handleiding in het Engels, Duits, Frans en Nederlands. De lasergun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm en is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. De laser tag gun werkt op 4 AA batterijen waarmee je urenlang kunt lasergamen met je hele familie.

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Schietafstand
Light Battle Active laserguns hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De schietafstand wordt wel bepaald door de weersomstandigheden. Hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook het munitiesoort van de lasergun is bepalend voor de schietafstand. Als je kiest voor de munitiesoort "pistool", kun je van een grotere afstand schieten dan wanneer je lasergame gun staat ingesteld op de munitiesoort "raketwerper".

100% veilig
Light Battle Active laserguns maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, dit is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit laserguns. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels. 

Light Battle Active laser game accessoires
Alle Light Battle Active laserguns en accessoires zijn met elkaar te combineren. Met accessoires zoals een Target Met de targets kun je bijvoorbeeld "verover de vlag" spelen. De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGroen
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan