Light Battle Active Lasergame Lasergun - Oranje

Light Battle Active Lasergame Lasergun - Oranje

Light Battle Active Lasergame Lasergun - Oranje

€ 22,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
LBA102

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Nu kun je zelf lasergames spelen waar je maar wil met deze stoere Light Battle Active lasergame speelgoedpistool. Met deze lasergun kun je eindeloos spelen met al je vrienden of vader en moeder. Met een Light Battle Active lasergun heb je geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken en ze zijn erg makkelijk in gebruik.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt lasergames spelen met oneindig veel spelers verdeeld over een maximaal vier teams. Het is de bedoeling dat je alle tegenstanders uitschakelt. Je tegenstanders zijn uitgeschakeld als alle levens op de lasergun van je tegenstanders op zijn. Het doel om op te richten is de lasergame gun zelf. Wanneer je één keer geraakt bent kun je niet meer van teamkleur veranderen totdat je de gun weer uitschakelt.

Hoeveel levens je nog hebt, wordt weergegeven door de 3 levensbalken op de gun. Elke levensbalk staat voor 3 levens, in totaal heb je dus 9 levens. Het aantal levens dat er bij je tegenstander af gaat is mede afhankelijk van het gebruikte soort munitie. Als je kiest voor het munitiesoort "pistool" dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Maar heb je het pistool ingesteld op het munitiesoort "raketwerper" dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten

Light Battle Active lasergames kunnen gespeeld worden door kinderen vanaf 6 jaar. Maar natuurlijk is het lasergamen ook super leuk voor alle vaders en moeders. De lasergun wordt geleverd inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. De afmetingen van de lasergun zijn 28.5 cm lang en 16.5 cm hoog. Doordat gebruik wordt gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof, is dit speelgoedpistool extra sterk. De lasergun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe Alkaline batterijen kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Schietafstand
Light Battle Active lasergame speelgoedpistolen hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. Dit wordt wel mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is dit afhankelijk van het soort munitie wat gekozen is. Bij het gebruik van de munitiesoort "raketwerper" kun je van minder ver iemand raken dan wanneer je het munitiesoort "pistool" hebt ingesteld op je speelgoedpistool.

100% veilig
Bij de Light Battle Active producten wordt gebruik gemaakt van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit lasergun. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Light Battle Active laser game accessoires
Alle Light Battle Active producten zijn met elkaar te combineren. Er zijn ook accessoires verkrijgbaar zoals een Target, waarmee je "verover de vlag" kunt spelen. De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurOranje
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan