4 Light Battle Active Camo Laserguns - Groen/Grijs

4 Light Battle Active Camo Laserguns - Groen/Grijs

4 Light Battle Active Camo Laserguns - Groen/Grijs

€ 94,08
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LBAP10456D

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met deze lasergame speelgoed set van Light Battle Active kun je eindeloos blijven spelen met al je vrienden en familie. Vanaf nu kan je in en rond het huis lasergamen zolang je maar wilt. Een Light Battle Active laserpistool is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van soft darts of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe speel je het laserspel?
Je kunt lasergamen met een oneindig aantal spelers verdeeld over maximaal van 4 teams. Doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Je hebt je tegenstander uitgeschakeld als alle levens op het laserpistool van de tegenstander op zijn. De laserpistool is het doel om op te richten, dus bent dus geen extra accessoires zoals een vest nodig.

Hoeveel levens je nog hebt wordt weergegeven aan de hand van 3 rode levensbalken. Elke rode balk staat voor 3 levens, je hebt in totaal dus 9 levens. Hoeveel levens je tegenstander verliest, is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Als je bijvoorbeeld schiet met het munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het pistool ingesteld op het munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active lasergamen in geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar is ook super leuk voor alle vaders en moeders. Deze set wordt geleverd inclusief een handleiding in het Engels, Duits, Frans en Nederlands. Het Light Battle Active laserpistool heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm en is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. Het laserpistool werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline batterijen kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Schietafstand
Light Battle Active laserpistolen hebben een schietafstand tot maximaal 50 meter. Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook het gekozen munitiesoort heeft invloed op de schietafstand. Als er gekozen wordt voor het munitiesoort "pistool", is je bereik het grootst. Maar als het pistool ingesteld staat als "raketwerper", dan is de schietafstand korter

100% veilig
Light Battle lasergame speelgoed maakt gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infraroodlicht. Dit infraroodlicht is vergelijkbaar met de afstandbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het laserpistool. Alle Light Battle Active speelgoedpistolen beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze lasergame pistolen set bevat de volgende artikelen:

  • 2x lasergun camo groen;
  • 2x lasergun camo grijs.

Light Battle Active laser game accessoires
Light Battle Active laserguns zijn te combineren met Light Battle Active speelgoedgeweren en accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld een Target. Met de targets speel je "verover de vlag". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGroen, Grijs
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan