Light Battle Active Set - Oranje - 12 Laserguns

Light Battle Active Set - Oranje - 12 Laserguns

Light Battle Active Set - Oranje - 12 Laserguns

€ 264,97
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
LBAP1122

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Speel je favoriete lasergames met deze super stoere Light Battle Active laserguns. Beleef met deze lasergame set de ultieme lasergame ervaring. Vanaf nu kan je in en rond het huis lasergamen zolang je maar wilt.Onze laserguns zijn eenvoudig in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt de lasergames spelen met maximaal vier teams, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Tijdens het laserspel is het de bedoeling dat je alle tegenstanders uitschakelt. Je hebt je tegenstander uitgeschakeld als alle levens op de lasergun van de tegenstander op zijn. De lasergun is het doel om op te richten, extra accessoires is niet noodzakelijk.
Het aantal levens wordt getoond aan de hand van 3 levensbalken, waarbij elke rode levensbalk voor drie levens staat. Je hebt dus in totaal 9 levens. Hoeveel levens je tegenstander verliest, is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Schiet je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het pistool ingesteld op de munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is ook super leuk voor alle vaders en moeders. De Lasergame set wordt geleverd in een stoere cadeauverpakking, inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. De lasergame gun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Door gebruik te maken van een hoge kwaliteit kunststof, is dit speelgoedpistool extra sterk. De lasergun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Schietafstand
Light Battle Active laserguns hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van lasergun is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort "pistool", dan is het bereik het grootst. Staat het pistool ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van het laserpistool korter.

100% veilig
Light Battle Active lasergame speelgoed maakt gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het speelgoedpistool. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze lasergame speelgoedpistolen set bevat de volgende artikelen:

  • 12 laserguns oranje

Light Battle Active laser game accessoires
De Light Battle Active laserguns zijn te combineren met alle andere Light Battle Active lasergame pistolen en accessoires. Accessoires, zoals een Target zorgt voor meer spelmogelijkheden. Met de targets speel je bijvoorbeeld "verover de vlag". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurOranje
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan