2 Light Battle Active Camo Laserguns - Grijs/Wit

2 Light Battle Active Camo Laserguns - Grijs/Wit

2 Light Battle Active Camo Laserguns - Grijs/Wit

€ 48,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LBAP10267D

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met Light Battle Active beleef de ultieme lasergame ervaring. Met deze lasergame pistolen heb je eindeloos speelplezier, zowel voor de ouders als voor de kinderen. Vanaf nu kan je zolang je maar wilt in en rond het huis laserschieten. Een Light Battle Active lasergame pistool is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt laserschieten in maximaal vier teams waarbij elk team uit een oneindig aantal spelers kan bestaan. Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan als alle levens op het lasergame pistool van de tegenstander op zijn. Het lasergame pistool is het doel om op te richten, extra accessoires is niet noodzakelijk.

Hoeveel levens je nog hebt kun je zien aan de hand van 3 levensbalken, waarbij elke rode levensbalk voor drie levens staat. Je hebt in totaal dus 9 levens. Hoeveel levens je tegenstander verliest, hangt af van het gebruikte munitiesoort. Schiet je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het pistool ingesteld op de munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van het lasergame pistool:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

De Light Battle Active producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar is ook super leuk voor alle vaders en moeders. De lasergame pistolen set wordt geleverd inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. Het laserpistool heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Het pistool werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Schietafstand
De Light Battle Active lasergame pistolen hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. Deze afstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht/UV licht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van het lasergame pistool is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Als je hebt gekozen voor het munitiesoort pistool, dan is het bereik het grootst. Als het pistool staat ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van het laserpistool korter.

100% veilig
Laser speelgoed van Light Battle Active maakt gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen dus geen gevaarlijke of zichtbare laserstralen uit het lasergame pistool. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze lasergame pistolen set bevat de volgende artikelen:

  • 1 lasergame pistool camo grijs;
  • 1 lasergame pistool camo wit.

Light Battle Active laser game accessoires
Alle Light Battle Active laserpistolen en accessoires zijn met elkaar te combineren. Accessoires, zoals een Target. Met de target kun je "verover de vlag" spelen. De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGrijs, Wit
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan