Lasergame producten verhuren

Light Battle Active lasergame verhuur
Steeds meer verhuurbedrijven en beginnende particuliere verhuurders komen er achter dat Light Battle Active lasergame producten zeer goed te verhuren zijn. De kosten voor de aanschaf van de producten zijn zeer laag. Dit met het gevolg dat u de kosten snel heeft terugverdiend en winst kunt maken.

Veel gebruikte producten voor lasergame verhuur
De Light Battle Active pistolen zijn geschikt voor spelers vanaf 7 jaar. De Light Battle Active Target voegt extra spelvariaties toe. De Target kan bijvoorbeeld worden gebruikt als te veroveren vlag. Het Light Battle Active VIP Masker kan toegepast worden voor het spel “bescherm de VIP”.

Hoeveel pistolen of geweren heb ik nodig voor verhuur?
Natuurlijk is dit voor iedere toepassing anders, maar over het algemeen worden er sets van tussen 6 en 10 stuks besteld.

Garantie
Light Battle Active lasergame producten worden door veel zakelijke en particuliere verhuurbedrijven naar volle tevredenheid gebruikt. Light Battle Active producten zijn echter niet gemaakt voor commerciële toepassingen zoals verhuur. Bij een zakelijke aankoop, verhuur door particulieren en overige commerciële toepassingen vervalt daarom het recht op garantie.