Lasergame producten verhuren

Light Battle Active lasergame verhuur
Steeds meer verhuurbedrijven en beginnende particuliere verhuurders komen er achter dat Light Battle lasergame producten zeer goed te verhuren zijn. De kosten voor de aanschaf van de producten zijn zeer laag. Dit met het gevolg dat u de kosten snel heeft terugverdiend en winst kunt maken.

Veel gebruikte producten voor lasergame verhuur
De Light Battle Active en KidsTag pistolen zijn onze instap-modellen. Deze zijn bedoelt voor de leeftijd van 6 tot ongeveer 8 á 9 jaar. Hier kunnen de spelers lekker mee rennen, schieten en wanneer de levens op zijn kunnen ze deze eenvoudig zelf terugkrijgen. Je krijgt je levens terug door het pistool uit en weer aan te zetten.
Omdat er op deze manier bij deze pistolen ook makkelijk vals gespeeld wordt, hebben wij een Anti-Cheat functie bedacht. Hierdoor kun je alleen nieuwe levens krijgen door een gun van de tegenstander. Deze functie zit alleen op de Light Battle Connect guns. Bij Connect is er ook nog de optie om een vest te koppelen. Hierdoor moeten de spelers op het vest worden geraakt in plaats van op het pistool.

De meeste verhuurders kiezen voor de Light Battle Connect laserguns omdat hier niet mee vals gespeeld kan worden door het pistool aan en uit te zetten. Er zit geen verschil in de functionaliteiten tussen het handpistool en de grote Mega Blaster. De Mega Blaster is uitgerust met 1 levensbalk meer en is voorzien van iets sterkere componenten binnen in het geweer. Hierdoor zijn ze beter geschikt wanneer de producten ook door (jong)volwassenen gebruikt gaan worden.

Je kunt je lasergame set altijd uitbreiden met meer pistolen of accessoires zoals targets of vesten, deze zullen meteen met elkaar werken. Een Active Target kan gebruikt worden als een te veroveren vlag. Wanneer je als team alle 5 levens van een target weet te schieten, dan blijft hij knipperen in je teamkleur en heb je deze veroverd.

Hoeveel pistolen of geweren heb ik nodig voor verhuur?
Natuurlijk is dit voor iedere toepassing anders, maar over het algemeen worden er sets van tussen 6 en 12 stuks besteld. Dit is genoeg om mee te beginnen en te testen of het iets voor je is.

Garantie
Light Battle lasergame producten worden door veel zakelijke en particuliere verhuurbedrijven naar volle tevredenheid gebruikt. Light Battle producten zijn echter niet gemaakt voor commerciële toepassingen zoals verhuur. Bij een zakelijke aankoop, verhuur door particulieren en overige commerciële toepassingen vervalt daarom het recht op garantie na 14 dagen.