lasergame verhuur

Laser game set kopen voor verhuur
Steeds meer bedrijven en particulieren ontdekken dat het verhuren van Light Battle lasergame pistolen en geweren zeer succesvol en winstgevend is. De lage aanschafprijs staat vaak garant voor een korte terugverdientijd, zo kunt u snel winst maken.

Lasergame kinderfeestje
Light Battle is een uitstekende keuze voor een lasergame feestje. Met Light Battle speelgoedgeweren of pistolen kunt u lasergamen op bijna elke locatie. Voor uw lasergame kinderfeest kunt u een Light Battle lasergame set huren, maar misschien is kopen wel een betere optie. Er zijn redenen genoeg om een lasergame set te kopen. Ten eerste heeft u natuurlijk een superleuk cadeau voor uw zoon of dochter. Tevens kan de jarige samen met vrienden lasergamen hoe vaak en wanneer hij of zij maar wil. Als u na aanschaf de lasergame set een paar keer verhuurd, heeft u de aanschafkosten al snel weer terugverdiend.
Misschien schuilt er in uw zoon of dochter wel een echte ondernemer en begint hij of zij haar eigen lasergame verhuurbedrijf net zoals Rens.


Welke producten zijn het meest geschikt voor lasergame verhuur of een kinderfeestje?
De keuze voor het meest geschikte product is afhankelijk van de leeftijd van de spelers.
Bij jonge kinderen is het spelelement nog niet zo belangrijk, zij willen lekker op elkaar schieten, het gaat nog niet om winnen of verliezen. Voor deze groep zijn de eenvoudig te gebruiken Light Battle Active of KidsTag laserguns prima geschikt.
Voor de wat oudere kinderen is winnen of verliezen wel belangrijk. Voor deze groep adviseren wij te kiezen voor de Light Battle Connect serie. Bij de Connect serie is het niet meer mogelijk vals te spelen door het laserpistool tijdens het spel aan en uit te schakelen. Zijn de kinderen 12 jaar of ouder, dan raden wij aan om te kiezen voor de grotere Light Battle Connect lasergeweren (Mega Blasters).

Met hoeveel producten moet ik mijn lasergame verhuurbedrijf beginnen?
De meeste klanten beginnen met een lasergame set van 8 tot 12 stuks. Vaak wordt de set aangevuld met twee targets. Met behulp van de targets kan het spel “verover de vlag” worden gespeeld. U kunt ook 2 Light Battle VIP Maskers aan uw set toevoegen zodat u hiermee het spel “bescherm de VIP” kunt spelen.

Nog voordeliger laserguns kopen?
Producten met een kleine beschadiging worden door ons niet als nieuw verkocht. Af en toe hebben wij diverse licht beschadigde Light Battle pistolen op voorraad. Deze laserguns kunnen wij u extra voordeling aanbieden. Heeft u belangstelling voor deze extra korting, vul dan ons offerte aanvraag formulier in. Graag duidelijk aangeven dat u belangstelling heeft voor de licht beschadigde producten.

Hoe zit het met garantie?
Light Battle lasergame producten worden naar volle tevredenheid door veel zakelijke en particuliere verhuurbedrijven gebruikt. Light Battle producten zijn echter niet gemaakt voor commerciële toepassingen zoals verhuur. Bij een zakelijke aankoop, verhuur door particulieren en overige commerciële toepassingen vervalt daarom het recht op garantie. Na ontvangst krijgt u echter wel 14 dagen de tijd om de producten te testen en worden defecten die u binnen 14 dagen na levering aan ons doorgeeft kosteloos hersteld. Mocht er na 14 dagen een defect ontstaan, dan staat onze reparatie afdeling voor u klaar om tegen kostprijs het probleem te verhelpen.