oplaadbatterijen kopen

Iedereen is bezig om zijn steentje bij te dragen aan een beter milieu. Hierdoor neemt de vraag naar oplaadbare batterijen steeds toe en zijn veel klanten op zoek naar de juiste oplaadbare batterijen. Maar wat zijn de voordelen van de oplaadbare batterijen en welke oplaadbare batterijen zijn het meest geschikt voor onze laserguns?

Goed voor het milieu
Het gebruik van oplaadbare batterijen draagt bij aan een beter milieu en zorgt het er ook voor dat u niet steeds nieuwe batterijen hoeft te kopen. Met de aankoop van oplaadbare batterijen investeert u niet alleen in een beter milieu, maar het is op de lange termijn ook voordeliger.

Nadelen oplaadbare batterijen
In tegenstelling tot normale batterijen lopen oplaadbatterijen langzaam leeg als u deze lange tijd niet gebruikt. Als u de producten lange tijd niet gebruikt hebt, is het daarom aan te raden de batterijen eerst weer op te laden. Een normale lader doet er ongeveer 5.5 uur over om de batterijen volledig op te laden, een snellader kan de batterijen binnen een uur volledig opladen.

De levensduur van een oplaadbare batterij is niet oneindig
Misschien heeft u al oplaadbare batterijen in huis met voldoende kwaliteit. Het kan dan nog zo zijn dat onze producten veel korter functioneren op deze batterijen. De meest voorkomende reden is dan dat uw batterijen al zo vaak zijn opgeladen dat deze niet meer goed functioneren. Gebruikt u een snellader dan dient u de batterijen na 100 keer opnieuw opladen te vervangen. Gebruikt u een normale lader, dan moet u de batterijen naar 500 keer opladen te vervangen.

Welke batterijen zijn geschikt voor onze laserguns?
Wij hebben jarenlang het gebruik van oplaadbare batterijen afgeraden. Vrijwel de meeste oplaadbare batterijen hebben namelijk te weinig capaciteit om onze producten te kunnen voorzien van genoeg stroom. Na een lang onderzoek hebben wij de juiste batterijen gevonden die onze tests heeft doorstaan, dit is de Varta Power AA oplaadbare batterij met 2100 mAh en de Varta Power AAA oplaadbare batterij met 1000 mAh.

Hoe lang gaan de batterijen mee?
Als u gebruik maakt van de genoemde Varta Power oplaadbare batterijen gaan deze volledig opgeladen ruim 5 uur mee in onze lasergame producten.

Wanneer weet ik wanneer mijn batterijen te weinig stroom geven?
De reden waarom wij jarenlang oplaadbare batterijen hebben afgeraden was doordat de meeste oplaadbare batterijen simpelweg niet genoeg capaciteit hebben, maar wat gebeurt er als de batterijen te leeg zijn of u de verkeerde oplaadbare batterijen gebruikt? Het kan gebeuren dat de lampjes van uw lasergun gaan knipperen of dat de gun zonder reden blijft schieten. Ook kunnen er andere dingen gebeuren, dus als uw lasergun anders reageert dan normaal raden we het aan om uw batterijen op te laden.

Gebruik van andere oplaadbare batterijen
Wij hebben de genoemde Varta Power batterijen getest, daarom zijn dit de enige oplaadbare batterijen die we aanraden. Onze producen zullen niet goed functioneren op oplaadbare batterijen met een lagere capaciteit als de geteste batterijen. Het kan zijn dat andere AA-oplaadbatterijen met minimaal 2100 mAh en AAA-oplaadbatterijen met minimaal 1000 mAh ook goed functioneren, dit hebben wij echter niet getest. Om deze reden raden wij het gebruik van andere oplaadbare batterijen af.