4 Connect laserguns Geel/Groen + 4 Connect Vesten

4 Connect laserguns Geel/Groen + 4 Connect Vesten

4 Connect laserguns Geel/Groen + 4 Connect Vesten

€ 141,12
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10518

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met deze supergave laser game set verandert je eigen huis of straat in een echte laser game arena! Light Battle Connect is de nieuwe generatie laser game speelgoed. Waar je met andere merken laserpistolen gemakkelijk nieuwe levens kunt krijgen door het laserpistool tijdens het spel uit en aan te zetten, is valsspelen bij deze laserpistolen niet meer mogelijk. Deze Light Battle Connect pistolen hebben nóg een unieke functie, ze kunnen gekoppeld worden aan de meegeleverde Light Battle Connect vesten. Het vest en het laserpistool kunnen hierdoor met elkaar communiceren. Zodra het vest gekoppeld is, wordt de ontvanger van het pistool uitgeschakeld en moet je elkaar op het vest raken. Daag je vrienden of familie uit en ga de strijd met elkaar aan!

Hoe moet je lasergamen?
Bij het spelen van laser games is het de bedoeling om je tegenstander op het vest of geweer te raken en zo uit te schakelen. Als je tegenstander geraakt is zal er één of meerdere levens van het geweer van je tegenstander af gaan. Het aantal levens kun je zien op de 3 levensbalken op het laserpistool. Wanneer alle levens van je tegenstander op zijn, heb je gewonnen.

Wat kun je allemaal met een Connect lasergun:

 • Keuze uit 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • Keuze uit 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
 • 3 levensbalken op de gun (3 levens per levensbalk);
 • Pistool kan gekoppeld worden met het Light Battle Connect vest;
 • Uitgerust met unieke Anti-Cheat én activeringsfunctie;
 • Munitie herlaadknop;
 • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
 • Trilt bij het schieten en als je geraakt bent;
 • Voorzien van gave licht- en geluidseffecten met een Engelstalige stem.

Deze Light Battle Connect laserpistolen werken niet met oplaadbare batterijen!

De lasergame gun heeft een lengte van 21 cm en een hoogte van 15 cm. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een hoge kwaliteit kunststof, is dit pistool extra sterk. Light Battle producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en zijn ook super leuk voor alle vaders en moeders. Er wordt een uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal meegeleverd. Er gaan 3 AAA batterijen in de lasergun. Met nieuwe Alkaline batterijen kun je urenlang lasergamen.

Unieke Anti-Cheat functie
Met de unieke Anti-Cheat functie van Light Battle Connect is het niet meer mogelijk om nieuwe levens te krijgen door de lasergun in een spel uit te zetten en vervolgens weer aan. Het laserpistool onthoudt het aantal levens wanneer het binnen 30 minuten opnieuw wordt ingeschakeld. Als je 1x geraakt bent, is het ook niet meer mogelijk om van teamkleur te wisselen. Hierdoor kan er op deze manieren niet meer valsgespeeld worden en blijft het spel eerlijk en leuk voor iedereen!

Let op: Wanneer al je levens van je lasergun af zijn, heb je een ander Light Battle Connect pistool of geweer met een andere teamkleur nodig om je laserpistool van nieuwe levens te voorzien.

Wat is de schietafstand van een lasergeweer?
Je kunt elkaar tot een afstand van maximaal 50 meter raken. De schietafstand wordt onder andere bepaald door de weersomstandigheden, hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het munitiesoort een bepalende factor voor de schietafstand. Schiet je bijvoorbeeld met het munitiesoort "single shot" dan is je schietafstand het grootst. Maar wanneer je lasergun staat ingesteld op het munitiesoort "plasmagun", dan is de schietafstand het kortst.

Light Battle Connect Vest
Het Light Battle Connect Vest vormt een waardevolle aanvulling op je lasergame set. Het Light Battle Connect vest kan gekoppeld worden aan de Connect laserpistolen. Wanneer het vest gekoppeld is, worden je levensbalken op het pistool uitgeschakeld en speel je alleen nog met de levens op het vest. Wanneer je geraakt wordt gaat er een leven van het vest af en zal deze kort trillen. Wanneer al je levens op het vest op zijn, wordt het verbonden laserpistool uitgeschakeld. Er gaan 3 AAA Alkaline batterijen in een vest.

Is lasergamen veilig?
Bij Light Battle lasergame speelgoed wordt gebruik gemaakt van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Goed om te weten:

 • Afmeting van de gun zijn 21x15cm (lxh);
 • Er gaan 3 AAA Alkaline (niet oplaadbare) batterijen in één gun;
 • De aangeraden leeftijd is 8+;
 • Er wordt een handleiding in de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal meegeleverd.
Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGroen, Geel
Leeftijdsgroep10-11, 12+
OplaadbaarNee
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan