Light Battle Connect Lasergame set - 4 Geweren + 2 Targets

Light Battle Connect Lasergame set - 4 Geweren + 2 Targets

Light Battle Connect Lasergame set - 4 Geweren + 2 Targets

€ 174,45
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10317

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Ga de strijd aan met al je vrienden en familie met deze Light Battle Connect lasergame set! Light Battle Connect lasergame geweren kunnen gekoppeld worden aan de Light Battle Connect vesten. Het vest en het lasergame geweer communiceren met elkaar. Het Light Battle Connect vest wordt niet meegeleverd met deze lasergame set en is los verkrijgbaar. Wanneer er zonder vest wordt gespeeld kun je elkaar op het lasergame geweer raken, een vest is dus niet noodzakelijk en kan later altijd nog gekocht worden. Met deze lasergame set met 4 Light Battle laserguns heb je eindeloos speelplezier voor kinderen maar ook voor alle vaders en moeders.

Hoe werkt lasergamen?
Bij lasergamen is het de bedoeling om je tegenstander op het vest of geweer te raken en uit te schakelen. Als je tegenstander geraakt is zal er een leven van het geweer van je tegenstander af gaan. Het aantal levens wordt weergegeven door middel van 4 levensbalken op het geweer. Als je vest gekoppeld is, dan worden je levens weergegeven op het vest. Wanneer alle levens van je tegenstander op zijn, heb je gewonnen.

Functionaliteiten van de Connect lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • 4 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Geweer is te koppelen met het Light Battle Connect vest (niet meegeleverd);
  • Anti-Cheat én activeringsfunctie;
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je geraakt bent;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige stem.

Het lasergame geweer heeft een lengte van 51 cm en een hoogte van 18 cm. Light Battle producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en zijn ook super leuk voor alle vaders en moeders. Er wordt een uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal meegeleverd. Er gaan 4 AA batterijen in de lasergun, met nieuwe Alkaline batterijen kun je urenlang laserschieten.

Vals spelen is niet meer mogelijk
De lasergame geweren van Light Battle hebben een unieke oplossing tegen het vals spelen. Waar je bij andere laserguns weer nieuwe levens krijgt door het pistool uit te schakelen en weer aan, is dat bij de Light Battle lasergame geweren met anti-cheat niet meer mogelijk. Deze onthoudt namelijk de levens zodra hij weer wordt ingeschakeld. De Anti-Cheat functie zorgt er tevens voor dat wanneer een geweer één keer geraakt is, niet meer van teamkleur kan wijzigen. Zo blijft het lasergamen voor iedereen leuk en wordt het nog echter, leuker en eerlijker.

Belangrijk: Wanneer alle levens op zijn, kan alleen een tweede Light Battle Connect of Anti-Cheat gun met een andere teamkleur je voorzien van nieuwe levens. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle lasergun met anti-cheat functie om een geweer zonder levens te voorzien van nieuwe levens (te activeren). Om dit te doen richt je met een geweer, die ingesteld staat op een andere teamkleur, op het geweer zonder levens en druk je vervolgens enkele seconden de activatieknop in. De activeringsfunctie is alleen aanwezig op de Light Battle geweren en pistolen met een Anti-Cheat functie en niet op de standaard Light Battle pistolen. Lasergame speelgoed maakt gebruik van infraroodlicht dat kan weerkaatsen op muren of plafonds. Lasergame speelgoed is daarom minder geschikt voor gebruik in kleine ruimtes met lichte muren of veel glas.

Lasergame targets
Deze set wordt geleverd met 2 Light Battle Active targets. Deze lasergame targets kun je als te veroveren vlag gebruiken. Verstop jouw vlag in het speelveld net zoals je tegenstander en probeer de vlag te veroveren door het target 5x te raken. Wanneer je dit hebt gedaan, zal het target in jouw teamkleur blijven knipperen en heb je hem veroverd.

Het Light Battle Active Lasergame target werkt op 3 1,5V AAA Alkaline batterijen (niet inbegrepen). Er zit ook een batterij spaarfunctie op de lasergame targets, deze schakelt de target uit nadat deze 4 uren aan heeft gestaan.

Light Battle Connect Vest
Het Light Battle Connect vest kan gekoppeld worden aan een Connect lasergun. Wanneer het vest gekoppeld is, worden je levensbalken op het pistool uitgeschakeld en speel je alleen nog met de levens op het vest. Wanneer je geraakt wordt gaat er een leven van het vest af en zal deze kort trillen. Wanneer al je levens op het vest op zijn, wordt het verbonden laserpistool uitgeschakeld.

Technische specificaties
De Light Battle Connect geweren zijn bedoeld voor de serieuzere lasergamer. Omdat de Connect pistolen iets moeilijker in gebruik zijn, adviseren wij een minimum leeftijd vanaf 9 jaar. De lasergame geweren set wordt geleverd inclusief een uitgebreide handleiding in de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGroen, Grijs
Leeftijdsgroep8-9, 10-11, 12+
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan