4 Mega Blasters - Metalic Groen/Grijs + 4 Connect Vesten

4 Mega Blasters - Metalic Groen/Grijs + 4 Connect Vesten

4 Mega Blasters - Metalic Groen/Grijs + 4 Connect Vesten

€ 201,88
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10564

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met deze Light Battle Connect lasergeweren beleef je de ultieme lasergame ervaring. Light Battle Connect is de nieuwe generatie lasergame speelgoed. De Light Battle Connect lasergeweren kunnen gekoppeld worden aan de meegeleverde Light Battle Connect vesten. Het vest en het lasergeweer  communiceren met elkaar. Probeer je tegenstander op het vest te raken totdat alle levens op zijn, maar pas op dat je zelf niet geraakt. Wil je een complete set voor lasergame kopen? Dan is deze lasergeweren set inclusief lasergame vesten perfect!

Hoe werkt het lasergamen?
Bij lasergamen is het de bedoeling om je tegenstander op het vest te raken en uit te schakelen. Als je tegenstander geraakt is zal er een leven van het lasergeweer van je tegenstander af gaan. Het aantal levens wordt weergegeven door middel van 4 levensbalken op het vest. Wanneer alle levens van je tegenstander op zijn, heb je gewonnen.

Functionaliteiten van de lasergeweer:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • 4 levensbalken (per levens per levensbalk);
  • Geweer is te koppelen met het Light Battle Connect vest;
  • Anti-Cheat én activeringsfunctie;
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je geraakt bent;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige stem.

Er gaan 4 AA batterijen in de laserguns. Met nieuwe Alkaline batterijen kun je urenlang lasergamen. 

Vals spelen is niet meer mogelijk
De lasergeweren van Light Battle hebben een unieke oplossing tegen het vals spelen bij het lasergamen. Waar je bij andere lasergeweren weer nieuwe levens krijgt door de gun uit te schakelen en weer aan, is dat bij het Light Battle lasergeweer met anti-cheat niet meer mogelijk. Deze onthoudt namelijk de levens zodra hij weer wordt ingeschakeld. De Anti-Cheat functie zorgt er tevens voor dat wanneer een lasergeweer één keer geraakt is, niet meer van teamkleur kan wijzigen. Zo blijft het lasergamen voor iedereen leuk en wordt het nog echter, leuker en eerlijker.

Belangrijk: Wanneer alle levens op zijn, kan alleen een tweede Light Battle Connect of Anti-Cheat lasergeweer met een andere teamkleur je voorzien van nieuwe levens. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle lasergeweer met anti-cheat functie om een geweer zonder levens te voorzien van nieuwe levens (te activeren). Om dit te doen richt je met een geweer, die ingesteld staat op een andere teamkleur, op het geweer zonder levens en druk je vervolgens enkele seconden de activatieknop in. De activeringsfunctie is alleen aanwezig op de Light Battle lasergeweren en pistolen met een Anti-Cheat functie en niet op de standaard Light Battle pistolen. Lasergame speelgoed maakt gebruik van infraroodlicht dat kan weerkaatsen op muren of plafonds. Lasergame speelgoed is daarom minder geschikt voor gebruik in kleine ruimtes met lichte muren of veel glas. 

Light Battle Connect Vest
Het Light Battle Connect vest kan gekoppeld worden aan een Connect lasergun. Wanneer het vest gekoppeld is, worden je levensbalken op het pistool uitgeschakeld en speel je alleen nog met de levens op het vest. Wanneer je geraakt wordt gaat er een leven van het vest af en zal deze kort trillen. Wanneer al je levens op het vest op zijn, wordt de verbonden lasergun uitgeschakeld. Er gaan 3 AAA Alkaline batterijen in een vest.

Schietafstand
Je kunt elkaar tot een afstand van maximaal 50 meter raken. De schietafstand wordt onder andere bepaald door de weersomstandigheden, hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het munitiesoort een bepalende factor voor de schietafstand. Schiet je bijvoorbeeld met het munitiesoort “single shot” dan is je schietafstand het grootst. Maar wanneer je lasergun staat ingesteld op het munitiesoort “plasmagun”, dan is de schietafstand het kortst.

Veilig speelgoed
Bij Light Battle lasergame speelgoed wordt gebruik gemaakt van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Technische specificaties
De Light Battle Connect geweren zijn bedoeld voor de serieuzere lasergamer. Omdat de Connect guns iets moeilijker in gebruik zijn, adviseren wij een minimum leeftijd vanaf 9 jaar. De lasergame geweren set wordt geleverd inclusief een uitgebreide handleiding in de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal. 

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGroen, Grijs
Leeftijdsgroep8-9, 10-11, 12+
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan