Light Battle Connect Lasergame Mega Blaster - Metallic Grijs

Light Battle Connect Lasergame Mega Blaster - Metallic Grijs

Light Battle Connect Lasergame Mega Blaster - Metallic Grijs

€ 39,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
10556

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Laserschieten in of rondom je eigen huis. Dat kan nu met deze stoere Light Battle Connect lasergun. Met deze lasergun kun je je bestaande set uitbreiden. Light Battle Connect is de nieuwe generatie lasergame speelgoed geweer. Het Light Battle Connect speelgoed geweer kan gekoppeld worden aan het Light Battle Connect vest. Hierdoor wordt je in plaats van op je lasergun, op je vest geraakt. Het vest en de lasergun communiceren met elkaar. Zodra het vest gekoppeld is, wordt de ontvanger van het geweer uitgeschakeld en moet je elkaar op het vest raken. Het Light Battle Connect vest wordt niet meegeleverd met deze lasergame set en is los verkrijgbaar. Met de Light Battle laserguns heb je eindeloos speelplezier voor kinderen maar ook voor alle vaders en moeders.

Hoe werkt het lasergame spel?
Laser tag kun je spelen in maximaal vier teams, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Het is de bedoeling dat je al je tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op de lasergun van je tegenstander op zijn. Het doel om op te richten is de lasergun, hierdoor heb je geen extra accessoires nodig om te spelen.

Je kunt aan de hand van de 3 levensbalken op de lasergun zien hoeveel levens je nog hebt. Elke levensbalk staat voor 3 levens, dit betekent dus dat iedere speler 9 levens heeft. Het aantal levens dat er af gaat kan ook bepaald worden door het gekozen munitiesoort. Als er bijvoorbeeld gekozen wordt voor het munitiesoort "pistool" gaat er 1 leven af, maar als er gekozen wordt voor "raketwerper" gaan er 3 levens af bij een raak schot. 

Functionaliteiten van het Connect lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • 4 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Geweer is te koppelen met het Light Battle Connect vest (niet meegeleverd);
  • Anti-Cheat én activeringsfunctie;
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je geraakt bent;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige stem.

De lasergun heeft een lengte van 51 cm en een hoogte van 18 cm. Light Battle producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en zijn ook super leuk voor alle vaders en moeders. Er wordt een uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal meegeleverd. Er gaan 4 AA batterijen in het speelgoed geweer. Met nieuwe Alkaline batterijen kun je urenlang laserschieten.

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Vals spelen is niet meer mogelijk 
De laserguns van Light Battle hebben een unieke oplossing tegen het valsspelen. Waar je bij een speelgoed geweer van een ander merk nog vals kan spelen door nieuwe levens te krijgen door de lasergun uit te schakelen en weer aan, is dat bij de Light Battle geweren met Anti-Cheat functie niet meer mogelijk. De lasergun onthoudt namelijk het aantal verloren levens zodra hij weer wordt aangeschakeld. De Anti-Cheat functie zorgt er tevens voor dat een lasergun dat een keer geraakt is, niet meer van teamkleur kan veranderen. Zo wordt het lasergamen nog echter, leuker en eerlijker.

Belangrijk: Wanneer alle levens van een lasergun op zijn, heb je een tweede Light Battle Connect of Anti-Cheat gun met een andere teamkleur nodig om deze weer te voorzien van nieuwe levens. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle lasergun met Anti-Cheat functie om het geweer zonder levens te voorzien van nieuwe levens (te activeren). Om dit te doen richt je met een Anti-Cheat gun met een andere teamkleur op het geweer of pistool zonder levens en druk je vervolgens enkele seconden de activatieknop in. De activeringsfunctie is alleen aanwezig op de Light Battle geweren en pistolen met een Anti-Cheat functie en niet op de standaard Light Battle guns. Lasergame speelgoed maakt gebruik van infraroodlicht dat kan weerkaatsen op muren of plafonds. Lasergame speelgoed is daarom minder geschikt voor gebruik in kleine ruimtes met lichte muren of veel glas. 

Schietafstand 
Light Battle laserguns hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. Dit wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand is. Ook is het belangrijk voor de schietafstand welke munitiesoort je kiest. Bij de munitiesoort "pistool" is je bereik het grootst waar de schietafstand korter is bij het munitiesoort "raketwerper".

100% veilig 
Light Battle lasergame speelgoed is compleet veilig omdat het gebruik maakt van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht. Dit licht is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen ook geen gevaarlijke of schadelijke laserstralen uit laser gun. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels. 

Meer informatie
Speelgoed merkLight Battle
SKU10556
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGrijs
Leeftijdsgroep8-9, 10-11, 12+
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan