Light Battle Connect Lasergame Mega Blaster - Metallic Groen

Light Battle Connect Lasergame Mega Blaster - Metallic Groen

Light Battle Connect Lasergame Mega Blaster - Metallic Groen

€ 39,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
10555

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Een extra lasergun kopen om je bestaande Light Battle Connect set uit te breiden? Light Battle Connect is de nieuwe generatie lasergame speelgoed. Met de Light Battle laserguns heb je eindeloos speelplezier voor kinderen maar ook voor alle vaders en moeders.

Hoe werkt het lasergame spel?
Laser tag kun je spelen in maximaal vier teams, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Het is de bedoeling dat je al je tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op de lasergun van je tegenstander op zijn. Het doel om op te richten is de lasergun, hierdoor heb je geen extra accessoires zoals een vest nodig om te spelen.

Je kunt aan de hand van de 3 levensbalken op je lasergame gun zien hoeveel levens je nog hebt. Elke levensbalk staat voor 3 levens, dit betekent dus dat iedere speler 9 levens heeft. Het aantal levens dat er af gaat kan ook bepaald worden door het gekozen munitiesoort. Als er bijvoorbeeld gekozen wordt voor het munitiesoort "pistool" gaat er 1 leven af, maar als er gekozen wordt voor "raketwerper" gaan er 3 levens af bij een raak schot. 

Functionaliteiten van de lasergame gun: 

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • 4 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Kan gekoppeld worden met een Light Battle Connect vest;
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk); 
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt; 
  • Licht- en geluidseffecten.

De lasergame gun heeft een lengte van 51 cm en een hoogte van 18 cm. Light Battle producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en zijn ook super leuk voor alle vaders en moeders. Er wordt een uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal meegeleverd. Er gaan 4 AA batterijen in de lasergun. Met nieuwe Alkaline batterijen kun je urenlang lasergamen.

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Anti-Cheat functie
Met de unieke Anti-Cheat functie van Light Battle Connect is het niet meer mogelijk om nieuwe levens te krijgen door in een spel het laserpistool uit te zetten en vervolgens weer aan. Het laserpistool onthoudt het aantal levens wanneer het binnen 30 minuten opnieuw wordt ingeschakeld. Als je 1x geraakt bent, is het ook niet meer mogelijk om van teamkleur te wisselen. Hierdoor kan op deze manieren niet meer valsgespeeld worden.

Wanneer al je levens van je laserpistool af zijn, heb je een ander Light Battle Connect pistool of geweer met een andere teamkleur nodig om je laserpistool van nieuwe levens te voorzien.

Let op: Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle Connect lasergeweer.

Dankzij de auto reset functie wordt je gun automatisch opnieuw geactiveerd wanneer deze ongeveer 30 minuten uit staat.

Schietafstand 
Light Battle laserguns hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. Dit wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand is. Ook is het belangrijk voor de schietafstand welke munitiesoort je kiest. Bij de munitiesoort "pistool" is je bereik het grootst waar de schietafstand korter is bij het munitiesoort "raketwerper". Wanneer er binnenshuis wordt gespeeld, kunnen de stralen weerkaatsen op witte muren, plafonds en ramen waardoor de ervaring een stuk minder is. Hierdoor raden wij aan om zoveel mogelijk buiten te spelen. 

100% veilig 
Light Battle lasergame speelgoed is compleet veilig omdat het gebruik maakt van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht. Dit licht is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen ook geen gevaarlijke of schadelijke laserstralen uit laser gun. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels. 

Meer informatie
Speelgoed merkLight Battle
SKU10555
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGroen
Leeftijdsgroep8-9, 10-11, 12+
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan