Light Battle Connect - Anti-cheat Lasergame Lasergun - Groen

Light Battle Connect - Anti-cheat Lasergame Lasergun - Groen

Light Battle Connect - Anti-cheat Lasergame Lasergun - Groen

€ 23,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10024

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Een extra lasergun kopen om je bestaande Light Battle Connect set uit te breiden? Light Battle Connect is de nieuwe generatie lasergame speelgoed. Met Light Battle Connect kun je een vest koppelen aan je gun waardoor je gun communiceert met het vest, deze wordt niet meegeleverd. Light Battle Connect is voorzien van een unieke Anti-Cheat functie waardoor het niet meer mogelijk is om vals te spelen door je gun uit en weer aan te zetten. Zo blijft het lasergamen leuk voor iedereen! Met de Light Battle laserguns heb je eindeloos speelplezier voor kinderen maar ook voor alle vaders en moeders.

Hoe werkt het lasergame spel?
Lasergamen met Light Battle Connect kun je in maximaal vier teams, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Het is de bedoeling dat je al je tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op de lasergun van je tegenstander op zijn. Je kunt lasergamen met een vest maar ook zonder vest. Wanneer er zonder vest gespeeld wordt, is de lasergun dan het doel om op te mikken.

Je kunt aan de hand van de 4 levensbalken op je lasergun zien hoeveel levens je nog hebt. Elke levensbalk staat voor 3 levens, dit betekent dus dat iedere speler 12 levens heeft.

Functionaliteiten van de lasergun:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
 • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
 • Kan gekoppeld worden met een Light Battle Connect vest (niet meegeleverd);
 • Met unieke Anti-Cheat functie;
 • Munitie herlaadknop;
 • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk); 
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt; 
 • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Connect laserpistolen werken niet met oplaadbare batterijen!

Unieke Anti-Cheat functie
Met de unieke Anti-Cheat functie van Light Battle Connect is het niet meer mogelijk om nieuwe levens te krijgen door in een spel de lasergun uit te zetten en vervolgens weer aan. Het laserpistool onthoudt het aantal levens wanneer het binnen 30 minuten opnieuw wordt ingeschakeld. Als je 1x geraakt bent, is het ook niet meer mogelijk om van teamkleur te wisselen. Hierdoor kan op deze manieren niet meer valsgespeeld worden en blijft het spel eerlijk en leuk voor iedereen!

Let op: Wanneer al je levens van je lasergun af zijn, heb je een ander Light Battle Connect pistool of geweer met een andere teamkleur nodig om je laserpistool van nieuwe levens te voorzien.

Schietafstand 
Light Battle laserguns hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. Dit wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand is. Ook is het belangrijk voor de schietafstand welke munitiesoort je kiest. Bij de munitiesoort "pistool" is je bereik het grootst waar de schietafstand korter is bij het munitiesoort "raketwerper". 

100% veilig 
Light Battle lasergame speelgoed is compleet veilig omdat het gebruik maakt van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht. Dit licht is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen ook geen gevaarlijke of schadelijke laserstralen uit laser gun. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels. 

Goed om te weten:

 • Afmeting van de gun zijn 21x15cm (lxh);
 • Er gaan 3 AAA Alkaline (niet oplaadbare) batterijen in één gun;
 • De aangeraden leeftijd is 8+;
 • Er wordt een handleiding in de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal meegeleverd.
Meer informatie
Inhoud verpakking1X Light Battle Connect lasergun groen
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGroen
Leeftijdsgroep10-11, 12+
OplaadbaarNee
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan