Light Battle Active Lasergame Lasergun - Camo Grijs

Light Battle Active Lasergame Lasergun - Camo Grijs

Light Battle Active Lasergame Lasergun - Camo Grijs

€ 23,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LBA106

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Speel met je vrienden en familie je favoriete lasergames, in en rondom je huis. Dit kan met deze lasergame gun van Light Battle Active. Je kunt met deze laser tag gun je bestaande lasergame set uitbreiden. De Light Battle Active lasergame guns zijn makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt dit lasergame spel spelen met maximaal vier teams, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Het doel is om je tegenstanders uit te schakelen. Wanneer alle levens van je tegenstander op zijn, heb je de tegenstander uitgeschakeld. Het doel waar je je tegenstander op moet taken de lasergame gun, een extra vest is daarom niet nodig. Aan de hand van 3 levensbalken wordt het aantal levens getoond, hierbij staat elke rode levensbalk voor 3 levens. Zo heb je in totaal dus 9 levens. Het aantal levens dat je tegenstander verliest is afhankelijk van het soort munitie wat je gebruikt. Als je bijvoorbeeld schiet met het munitiesoort "pistool", dan verliest je tegenstander 1 leven. Maar als je schiet met het munitiesoort "raketwerper", dan verliest je tegenstander 3 levens. Wanneer je één keer geraakt bent kun je niet meer van teamkleur veranderen totdat je de gun weer uitschakelt.

Functionaliteiten van de lasergame gun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar natuurlijk is dit spannende schietspel ook super leuk voor alle vaders en moeders. De lasergame gun wordt geleverd inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. De lasergame gun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Door gebruik te maken van een hoge kwaliteit kunststof, is deze gun extra sterk. De lasergame gun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
De lasergame guns van Light Battle Active hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; bij meer zonlicht heb je een kortere schietafstand. Vanaf hoe ver je kunt schieten hangt ook af van de munitiesoort dan je gebruikt. Bij de munitiesoort "pistool" heb je een groter bereik dan wanneer je met het munitiesoort "raketwerper" schiet.

100% veilig
De lasergame guns van Light Battle Active maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen ook geen gevaarlijke laserstralen uit laser gun. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Light Battle Active laser game accessoires
Alle Light Battle Active guns en accessoires zijn met elkaar te combineren. Met de targets speel je bijvoorbeeld "verover de vlag". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGrijs
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan