Light Battle Active Camo Laserguns - 2 pistolen Groen/Grijs

Light Battle Active Camo Laserguns - 2 pistolen Groen/Grijs

Light Battle Active Camo Laserguns - 2 pistolen Groen/Grijs

Waardering:
100% of 100
€ 48,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LBAP10256D

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Lekker actief met al je vrienden of familie onbeperkt lasergames spelen? Dat kan met deze super stoere Light Battle Active laserguns. Deze lasergame set staat garant voor eindeloos speelplezier voor kinderen maar ook voor de ouders. Een Light Battle Active lasergun is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt lasergamen met maximaal vier teams waarbij elk team uit een oneindig aantal spelers kan bestaan. Tijdens het lasergame spel is het de bedoeling dat je alle tegenstanders uitschakelt. Je tegenstander is uitgeschakeld als alle levens op de lasergun van je tegenstander op zijn. De lasergun is hierbij het doel om op te richten, extra accessoires zijn niet noodzakelijk om te kunnen spelen.

De levens worden getoond aan de hand van 3 levensbalken, waarbij elke rode levensbalk voor drie levens staat. In totaal start iedere speler dus met 9 levens. Het aantal levens wat je tegenstander verliest bij een raak schot is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Schiet je bijvoorbeeld met het munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Als je het pistool hebt ingesteld op het munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
 • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
 • Munitie herlaadknop;
 • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar maar is ook zeker aan te raden voor alle vaders en moeders. De lasergun set wordt geleverd in een stoere cadeauverpakking, inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. Een lasergun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. De lasergun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline batterijen kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Schietafstand
Met de Light Battle Active laserguns kun je van een afstand van maximaal 50 meter iemand raken. Deze schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van de lasergun is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort "pistool", dan is het bereik het grootst. Staat het pistool ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van het laserpistool korter.

100% veilig
Door het gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, zijn de Light Battle Active lasergame producten compleet veilig. Er komen geen laserstralen uit de speelgoedgun. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze lasergame pistolen set bevat de volgende artikelen:

  • 1 lasergun camo groen;
  • 1 lasergun camo grijs.

Light Battle Active laser game accessoires
De Light Battle Active laserguns zijn te combineren met alle andere Light Battle Active guns en accessoires. Met accessoires, zoals een Target. Met de target speel je bijvoorbeeld "verover de vlag". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurGroen, Grijs
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan