Light Battle Active Lasergame Set - Wit/Blauw - 4 Pack

Light Battle Active Lasergame Set - Wit/Blauw - 4 Pack

Light Battle Active Lasergame Set - Wit/Blauw - 4 Pack

€ 92,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
SKU
LBAP10434

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Vanaf nu kun je de ultieme lasergame ervaring in huis halen met de Light Battle Active lasergame pistolen. Met deze set heb je eindeloos speelplezier en kan je in en rond het huis lasergamen zolang je maar wilt. De Light Battle Active laserpistolen zijn erg makkelijk in gebruik en je hebt geen kogels of pijltjes die pijn kunnen doen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Het doel van het lasergamen is dat je je tegenstanders uitschakelt. Dit kun je doen in maximaal 4 teams, waarvan elk team uit een oneindig aantal spelers kan bestaan. Wanneer alle levens op het lasergame pistool van je tegenstander op zijn, heb je deze uitgeschakeld. Hierbij mik je op het lasergame pistool van je tegenstander, dus extra accessoires zoals bijvoorbeeld een vest, zijn niet noodzakelijk om te spelen.
Je kunt op je laser pistool zien hoeveel levens je nog hebt. Dit wordt getoond door middel van 3 levensbalken, waarbij elke levensbalk voor 3 levens staat. In totaal heeft iedere speler dus 9 levens aan het begin van het spel. Het aantal levens die je verliest bij een raak schot is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Als je iemand raakt terwijl je het lasergame pistool hebt ingesteld op het munitiesoort "pistool", dan verliest je tegenstander 1 leven. Maar word je geraakt met de munitiesoort "raketwerper", dan gaan er 3 levens af.

Functionaliteiten van het lasergame pistool:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is ook een groot succes bij vaders en moeders. De lasergame set wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking, inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. Het lasergame pistool heeft een lengte van 28.5 cm, een hoogte van 16.5 cm en is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. Met 4 nieuwe AA batterijen (niet inbegrepen) kan je urenlang lasergamen met het hele gezin, let er wel op dat het Alkaline batterijen zijn.

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Schietafstand
Bij de perfecte weersomstandigheden kunnen de Light Battle Active lasergame pistolen wel een schietafstand hebben van maximaal 50 meter. Hier geldt wel; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is de schietafstand van het lasergame pistool afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Als je kiest voor het munitiesoort "pistool", dan is het bereik het grootst. Maar als je hebt gekozen voor "raketwerper", dan is de schietafstand korter.

100% veilig
Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het Light Battle Active lasergame speelgoedpistool. Onze producten maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Alle Light Battle Active producten voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels en beschikken over een CE markering.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze lasergame pistolen set bevat de volgende artikelen:

  • 2 lasergame pistolen blauw;
  • 2 lasergame pistolen wit.

Light Battle Active laser game accessoires
Alle Light Battle Active lasergame pistolen en accessoires zijn met elkaar te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld "verover de vlag" spelen met twee Targets. De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurBlauw, Wit
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan