Active lasergame set - oranje/groen/blauw/wit - 4 pack + 2 targets

Active lasergame set - oranje/groen/blauw/wit - 4 pack + 2

Active lasergame set - oranje/groen/blauw/wit - 4 pack + 2

€ 111,72
Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 2 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
SKU
LBAP2421234D

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met dit Light Battle Active lasergame spel kan je je favoriete schietspel in het echt beleven. Met behulp van de Targets speel je bijvoorbeeld verover de vlag. Beleef nu de ultieme lasergame ervaring met deze super stoere Light Battle Active laserpistolen inclusief twee Targets. Met deze set ben je verzekerd van eindeloos speelplezier met het hele gezin. Een Light Battle Active laserpistool is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Een lasergame spel kun je in maximaal vier teams spelen, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Doel van het laserspel is dat je alle tegenstanders uitschakelt door op hun laserpistolen te schieten. Het laserpistool is dus het doel om op te richten.
Hoeveel levens je nog hebt kun je zien aan de 3 levensbalken op het laserpistool, elke rode levensbalk staat voor drie levens. In totaal heb je dus 9 levens. Het aantal levens dat je tegenstander verliest is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Schiet je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het laserpistool ingesteld op de munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
 • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
 • Munitie herlaadknop;
 • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook vaders en moeders vinden dit lasergame spel geweldig leuk. De lasergamepistolen wordt geleverd in een stoere cadeauverpakking, inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. Een lasergun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Een lasergun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline batterijen kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. De targets zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AAA 1000mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Schietafstand
Light Battle Active laserpistolen hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van de laserpistool is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort pistool, dan is het bereik het grootst. Staat het pistool ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand korter.

100% veilig
De Light Battle Active producten maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit de laserpistolen. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Light Battle Active Target
Het Light Battle Active Target zorgt veel extra spelmogelijkheden en is speciaal voor Light Battle ontwikkeld. Deze accessoire kan gebruikt worden in combinatie met Light Battle Active laserpistolen en/of geweren.
Het target kan bijvoorbeeld gebruikt worden als te veroveren vlag. Tevens kunnen er verschillende targets worden opgehangen in het speelveld. Het team dat na een bepaalde tijd de meeste targets heeft veroverd, is dan de winnaar van het laserspel.

Werking Light Battle Active Target
Na inschakelen, gaat het target elke 30 seconden 1 seconde branden. Dit met het doel het target in het donker vindbaar te maken in het lasergame spel. Als het target geraakt is blijft deze enige tijd knipperen in de kleur waarmee deze geraakt is. Tijdens het knipperen kan het target door niemand geraakt worden. Nadat het target vijf levens heeft verloren door dezelfde teamkleur is de target veroverd. Het target blijft dan snel knipperen in die teamkleur totdat het target wordt uitgeschakeld. Het target werkt op 3 AAA alkaline batterijen (niet inbegrepen). Het target heeft de volgende afmetingen: 11.2 x 11.2 x 5 cm.

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame set bevat de volgende artikelen:

 • 1 laserpistool groen;
 • 1 laserpistool oranje;
 • 1 laserpistool blauw;
 • 1 laserpistool wit;
 • 2 Light Battle Active targets.
Meer informatie
Speelgoed merk Light Battle
SKU LBAP2421234D
Uitzondering garantie Zakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
Kleur Blauw, Oranje, Groen, Wit
Leeftijdsgroep 6-7, 8-9
Oplaadbaar Nee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan