Light Battle Active lasergun set + 2 Maskers - Groen/Oranje

Light Battle Active lasergun set + 2 Maskers - Groen/Oranje

Light Battle Active lasergun set + 2 Maskers - Groen/Oranje

€ 68,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LBAP22201

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met Light Battle Active speel je je favoriete lasergames in en rond het huis zolang je maar wilt. Lekker actief lasergamen met al je vrienden of familie. Deze laser game set staat garant voor eindeloos speelplezier voor kinderen maar ook voor de ouders. De Light Battle Active laserpistolen zijn makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken. De VIP maskers maken het lasergamen nog leuker.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt lasergamen met maximaal vier teams spelen, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Het schietspel heeft als doel dat je alle tegenstanders uitschakelt. Je hebt je tegenstander uitgeschakeld als alle levens op het laserpistool van de tegenstander op zijn. Het laserpistool is het doel om op te richten, extra accessoires zijn niet noodzakelijk om te spelen.

Je kunt aan de hand van 3 levensbalken het aantal levens zien. Hierbij staat elke rode levensbalk voor drie levens. Iedere speler start met 9 levens aan de laser game. Hoeveel levens je tegenstander verliest, is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Schiet je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Als je ervoor hebt gekozen om je pistool in te stellen op de munitiesoort raketwerper, dan verliest je tegenstander 3 levens bij een raak schot.

Functionaliteiten van de lasergun:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
 • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
 • Munitie herlaadknop;
 • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar het is ook super leuk voor alle vaders en moeders. De laser game set wordt geleverd in een stoere cadeauverpakking, inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. Een laserpistool heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. De laser gun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Light Battle Active VIP Masker
Het Light Battle Active VIP Masker maakt het lasergamen nog leuker. Hiermee speel je bijvoorbeeld het spel "bescherm de VIP". Eén speler van het team wordt aangewezen als VIP en draagt het masker. De VIP moet beschermt worden door zijn eigen team. Een team is uitgeschakeld als de levens op het VIP masker op zijn. Als de VIP is uitgeschakeld gaat het masker een aantal seconden trillen en gaan de levensbalken knipperen.

Werking VIP Masker
Door met een Light Battle Active pistool of geweer op het masker te schieten kan deze gekoppeld worden aan een teamkleur. Net als op de Light Battle Active pistolen wordt het aantal levens op het masker weergegeven door drie levensbalken, elke levensbalk vertegenwoordigd 3 levens. Afhankelijk van de munitiesoort waarmee de tegenstander schiet, zijn er 3 tot 9 schoten nodig om de VIP uit te schakelen.
Bij gebruik van het masker samen met een lasergame pistool of geweer, telt het aantal levens op het masker. Er is verder geen communicatie tussen het masker en het pistool. Als het masker een leven verliest, zal dit niet gebeuren op het pistool of geweer.
Het Light Battle Active VIP Masker werkt op 3 LR44 knoopcelbatterijen, deze zijn niet inbegrepen. De VIP masker heeft de volgende afmetingen: 17 x 10.5 x 8 cm.

Schietafstand
Light Battle Active laserpistolen hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van de laserpistolen zijn ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort pistool, dan is het bereik het grootst. Staat het pistool ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van het laserpistool korter.

100% veilig
Light Battle Active lasergame speelgoedpistolen maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het speelgoedpistool. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame set bevat de volgende artikelen:

 • 1 lasergame gun groen;
 • 1 lasergame gun oranje;
 • 1 VIP Masker groen;
 • 1 VIP Masker oranje.
Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurOranje, Groen
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan