Light Battle Active Lasergame Lasergun - Blauw

Light Battle Active Lasergame Lasergun - Blauw

Light Battle Active Lasergame Lasergun - Blauw

€ 22,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
LBA104

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Nu kun je zelf thuis je favoriete schietspel beleven met de Light Battle Active lasergame pistolen. Met dit stoere blauwe lasergame pistool kun je bijvoorbeeld je bestaande set uitbreiden. Met dit lasergame pistool heb je gegarandeerd eindeloos speelplezier met vrienden en familie.  Vanaf nu kan je in en rond het huis lasergamen zolang je maar wilt. De lasergame pistolen van Light Battle Active zijn erg makkelijk te gebruiken, ook heb je geen last van pijnlijke of gevaarlijke kogels of pijltjes die je kwijt kunt raken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt laserschieten in maximaal vier teams waarbij elk team uit een oneindig aantal spelers kan bestaan. Doel van het laserschieten is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Wanneer alle levens op het lasergame pistool van je tegenstander op zijn, heb je deze uitgeschakeld. Om je tegenstander te raken, mik je op het laserpistool. Extra accessoires zijn niet vereist om te spelen.

Je kunt het aantal levens zien aan de hand van 3 levensbalken op het lasergame pistool waarbij elke rode levensbalk voor 3 levens staat. In totaal heeft iedere speler dus 9 levens. Ook het gebruikte munitiesoort heeft effect op het aantal levens dat je tegenstander verliest. Als je schiet met "pistool" verliest je tegenstander 1 leven, terwijl er bij "raketwerper" 3 levens af gaan bij een raak schot. Wanneer je één keer geraakt bent kun je niet meer van teamkleur veranderen totdat je de gun weer uitschakelt.

Functionaliteiten van het laserpistool: 

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk); 
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt; 
  • Licht- en geluidseffecten.

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Het Light Battle Active lasergame pistool heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Door gebruik te maken van een hoge kwaliteit kunststof is dit pistool extra sterk. Het product is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Je ontvangt bij deze laserpistool een uitgebreide handleiding in het Engels, Duits, Frans en Nederlands. Er gaan 4 AA batterijen in onze lasergame pistolen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline batterijen kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
Je kunt met de Light Battle Active lasergame pistolen van een afstand tot maximaal 50 meter iemand raken. De schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het gekozen munitiesoort een een factor. Als je kiest voor het munitiesoort "pistool" heb je een groter bereik dan wanneer je bijvoorbeeld kiest voor "raketwerper"

100% veilig
Onze producten maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht. Dit is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke of zichtbare laserstralen uit het speelgoedpistool. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels. 

Light Battle Active laser game accessoires
Light Battle Active laserguns kun je combineren met alle andere Light Battle Active pistolen en accessoires. Zo is er een Target verkrijgbaar om bijvoorbeeld "verover de vlag" te spelen. De meest populaire uitbreiding op een Light Battle Active lasergame set is het Light Battle Active vest.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurBlauw
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan