2 KidsTag Plus Lasergame Geweren + Projector

2 KidsTag Plus Lasergame Geweren + Projector

2 KidsTag Plus Lasergame Geweren + Projector

€ 87,45
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10618

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met deze gave lasergame set kun je het traditionele lasergame spel spelen, maar ook gebruik maken van de lasergame projector. Wanneer je met de projector speelt, moet je proberen om zoveel en zo snel mogelijk de doelwitten te raken die op de muur geprojecteerd worden. Dit kun je alleen doen of tegen elkaar, zet de hoogste score neer en win het spel!

Hoe werkt het lasergame spel?
Eerst kies je een teamkleur. Je kunt met maximaal 4 teams spelen, elk team kan een oneindig aantal spelers bevatten. Je begint het spel met 9 levens. Als je geraakt wordt verlies je één of meerdere levens. Het aantal levens dat verloren gaat, is afhankelijk van de munitiesoort waarmee je geraakt wordt. Als je geen levens meer hebt, ben je uitgeschakeld.

Vest Only
Alleen de KidsTag laserguns beschikken over de unieke Vest Only optie. Door de "Projector mode" functie op de lasergun aan te schakelen kan je alleen nog op het vest geraakt worden. Dit is een super handige optie die het lasergamen nog veel leuker maakt.


Wat zit er in deze lasergame set?

 • 2 KidsTag Plus lasergame geweren;
 • 1 KidsTag Lasergame Projector.

Hoe werkt de lasergame projector?
Voor het optimale gebruik van de projector schakel je de projector mode in op je lasergun, dit betekent dat de ontvanger van je gun is uitgeschakeld en je dus geen levens kunt verliezen door infraroodstralen die weerkaatsen van de muur. Daarnaast is het belangrijk om de ruimte zo donker mogelijk te maken. Wanneer je het beeld heb scherp gesteld, kun je een projectiekaart kiezen, hiermee kies je doelwit dat je wilt raken. Je kunt kiezen uit een dino, eend of een UFO.

Wanneer je de projector hebt ingeschakeld kun je kiezen uit 2 spelmodi; "Stagemode" of "Gamemode". In "Stagemode" speel je alleen en moet je proberen om de doelwitten te raken. Deze zullen zich steeds sneller verplaatsen naarmate je ze weet te raken. In "Gamemode" kun je met maximaal 4 teams een competitie houden. Probeer als eerste het doelwit te raken om punten te scoren. Als jouw team de meeste punten heeft, dan heb je gewonnen!

Extra's KidsTag Plus lasergame geweren:

 • Display: De KidsTag Plus lasergeweren hebben een display die het aantal levens en de hoeveelheid munitie weergeeft.
 • Projector mode: Met de projector mode kan je de ontvanger van het lasergeweer uitschakelen. Dit is een super handige functie als je de gun combineert met een vest. Na het uitschakelen van de ontvanger van het lasergeweer, kan je alleen nog op het vest geraakt worden.
 • Snelschiet knop: Normaal schiet het lasergeweer één keer als je de trekker overhaalt. Het KidsTag Plus lasergeweer heeft een knop die ervoor zorgt dat het lasergeweer 3x schiet snel achter elkaar schiet als je de trekker overhaalt.
 • 5 munitiesoorten: Deze lasergeweren beschikken over maar liefst 5 munitiesoorten.
 • Spelcoach:De spelcoach geeft in het Engels aan welke teamkleur en munitiesoort je ingesteld hebt en telt af van 3 naar 1 als je het lasergeweer inschakelt. Ook geeft de spelcoach je een melding als je aantal levens bijna op zijn en als je geen levens meer hebt.

Let op: De projector werkt alleen samen met de KidsTag laserguns en niet met laserguns van andere merken.

Functionaliteit lasergeweren:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 5 munitiesoorten (Single shot, Laser gun, Shot gun, Machine gun, Submachine gun);
 • Digitale display die het aantal levens en de hoeveelheid munitie aangeeft;
 • Projector modes;
 • Snelschiet functie;
 • Engelstalige spelcoach;
 • Munitie herlaadknop;
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten.

Schietafstand
Je kunt elkaar raken tot een afstand van maximaal 50 meter. Omdat er gebruik wordt gemaakt van onzichtbaar infrarood licht betekent dit dat de schietafstand minder wordt als er meer zonlicht is.

Productinformatie lasergeweer
Batterijen lasergeweer: 3x "AA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen);
Afmetingen lasergeweer (lxbxh): 41 x 19 x 5 cm;
Leeftijd: 6+.

Productinformatie lasergame projector
Batterijen: 4x "AA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen);
Afmetingen (lxbxh): 14.5 x 13 x 16 cm;
Leeftijd: 8+.

Meer informatie
Inhoud verpakkingWat zit er in deze lasergame set?

 • 2 KidsTag Plus lasergame geweren;
 • 1 KidsTag Lasergame Projector.
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurBlauw, Rood
Leeftijdsgroep8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan