KidsTag Lasergame Set - 4 Laserguns + 4 Vesten - 4 Kleuren

KidsTag Lasergame Set - 4 Laserguns + 4 Vesten - 4 Kleuren

KidsTag Lasergame Set - 4 Laserguns + 4 Vesten - 4 Kleuren

€ 97,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10636

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Verander je huis of achtertuin in een lasergame arena met deze gave lasergame set van KidsTag lasergame set. Iedere speler krijgt een gun en een vest, probeer alle levens van het vest van je tegenstander af te schieten maar pas op dat je zelf niet geraakt wordt! Dit spel staat garant voor urenlang speelplezier en spanning. Door de gave licht en geluidseffecten veranderd je huis of achtertuin in een echte lasergame arena!

Hoe werkt het lasergame spel?
Het doel van lasergamen is om je tegenstander te raken op het vest. De levensbalken op het vest laten zien hoeveel levens je nog hebt. Het vest heeft 4 levensbalken, elke levensbalk bevat 3 levens. Hoeveel levens er af gaan per geraakt schot heeft te maken met het gebruikte munitiesoort.

Lasergame vest
Wanneer je het vest hebt ingeschakeld en je lasergun in de gewenste teamkleur hebt ingesteld, schiet je een keer op het vest. Zo geef je het vest dezelfde teamkleur als je lasergun. Omdat er geen communicatie is tussen het vest en de lasergun, kun je op zowel het vest als op het pistool geraakt worden.

Vest Only
Alleen de KidsTag laserguns beschikken over de unieke Vest Only optie. Door de Projector mode functie op de lasergun aan te schakelen kan je alleen nog op het vest geraakt worden. Dit is een super handige optie die het lasergamen nog veel leuker maakt.

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame set bestaat uit 4 KidsTag laserguns plus 4 KidsTag lasergame vesten. In de meegeleverde Nederlandstalige handleiding wordt uitgelegd hoe de laserguns precies werken.

Functionaliteit laserguns:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 5 munitiesoorten (Single shot, Laser gun, Shot gun, Machine gun, Submachine gun);
 • Projector mode;
 • Munitie herlaadknop;
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten.

Veel uitbreidingsmogelijkheden (niet inbegrepen)
De KidsTag laserguns kunnen gecombineerd worden met Light Battle lasergame producten. Light Battle is het meest verkochte A-merk lasergame speelgoed.

Je kunt deze lasergame set uitbreiden met:

 • KidsTag projector
  Schieten op ufo's, eenden en dino's die projecteert worden op een lichte muur.
 • Een KidsTag vest met waterdamper
  Als alle levens van het vest verloren zijn dan komt er waterdamp/stoom uit het vest.
 • Een Light Battle target
  Met deze targets kan je bijvoorbeeld het spel “verover de vlag” spelen.
 • Een KidsTag lasergun of Light Battle active lasergun
  Je kunt deze set uitbreiden met een oneindig aantal KidsTag of Light Battle laserguns.

Schietafstand
Je kunt elkaar raken tot een afstand van maximaal 50 meter. Omdat er gebruik wordt gemaakt van onzichtbaar infrarood licht betekent dit dat de schietafstand minder wordt als er meer zonlicht is.

Productinformatie lasergun
Batterijen: 3x "AA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen);
Afmetingen (lxbxh): 23 x 15 x 5.8 cm;
Leeftijd: 6+.

Productinformatie vest
Batterijen: 3x "AA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen);
Afmetingen (lxbxh): 18.5 x 16 x 3 cm;
Leeftijd: 6+.

Meer informatie
Inhoud verpakking4 KidsTag laserguns; 4 KidsTag lasergame vesten; Nederlandstalige handleiding.
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurBlauw, Zwart, Rood, Groen
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan