KidsTag Lasergame Set - 4 Laserguns + 4 Vesten - Blauw/Zwart

KidsTag Lasergame Set - 4 Laserguns + 4 Vesten - Blauw/Zwart

KidsTag Lasergame Set - 4 Laserguns + 4 Vesten - Blauw/Zwart

€ 97,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10634

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Ga de strijd aan met vrienden of familieleden met deze KidsTag lasergame set! Iedere speler krijgt een pistool en een vest, probeer het vest van je tegenstander te raken en pas op dat je zelf niet geraakt wordt. Met KidsTag lasergame heb je alle functionaliteiten van de duurdere lasergame merken, maar voor een veel scherpere prijs. Tover je huis of achtertuin om tot een echte lasergame arena en beleef de spannendste avonturen met deze KidsTag lasergame set!

Hoe werkt het lasergame spel?
Het doel van lasergamen is om je tegenstander te raken op het vest of het laserpistool. De levensbalken op het laserpistool en vest laten zien hoeveel levens je nog hebt. Het vest heeft 4 levensbalken en het laserpistool heeft 3 levensbalken. Elke levensbalk bevat 3 levens. Hoeveel levens er af gaan per geraakt schot heeft te maken met het gebuikte munitiesoort.

Vest Only
Alleen de KidsTag laserguns beschikken over de unieke Vest Only optie. Door de "Projector mode" functie op de lasergun aan te schakelen kan je alleen nog op het vest geraakt worden. Dit is een super handige optie die het lasergamen nog veel leuker maakt.

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame set bestaat uit 4 KidsTag lasergame pistolen plus 4 KidsTag lasergame vesten. In de meegeleverde duidelijke Nederlandstalige handleiding wordt uitgelegd hoe de laserguns precies werken.

Functionaliteit laserguns:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 munitiesoorten (Pistool, Sniper, Machinegeweer en Raketwerper);
 • Projector mode (Vest Only);
 • Munitie herlaadknop;
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten.

Veel uitbreidingsmogelijkheden (niet inbegrepen)
De KidsTag laserguns kunnen gecombineerd worden met Light Battle lasergame producten. Light Battle is het meest verkochte A-merk lasergame speelgoed.

Je kunt deze lasergame set uitbreiden met:

 • KidsTag projector
  Schieten op ufo's, eenden en dino's die projecteert worden op een lichte muur.
 • Een Light Battle target
  Met deze targets kan je bijvoorbeeld het spel “verover de vlag” spelen.
 • Een KidsTag lasergun of Light Battle active lasergun
  Je kunt deze set uitbreiden met een oneindig aantal KidsTag of Light Battle laserguns.

Schietafstand
Je kunt elkaar raken tot een afstand van maximaal 50 meter. Omdat er gebruik wordt gemaakt van onzichtbaar infrarood licht betekent dit dat de schietafstand minder wordt als er meer zonlicht is.

Productinformatie lasergun
Batterijen: 3x "AA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen);
Afmetingen (lxbxh): 23 x 15 x 5.8 cm;
Leeftijd: 6+.

Productinformatie vest
Batterijen: 3x "AA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen);
Afmetingen (lxbxh): 18.5 x 16 x 3 cm;
Leeftijd: 6+.

Meer informatie
Inhoud verpakking4 KidsTag lasergame pistolen; 4 KidsTag lasergame vesten; Nederlandstalige handleiding.
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurBlauw, Zwart
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan