KidsTag Plus Lasergame Set: 2 Lasergame Geweren + 2 Waterdamp Vesten

KidsTag Plus Lasergame Set: 2 Lasergame Geweren + 2 Waterdamp Vesten

KidsTag Plus Lasergame Set: 2 Lasergame Geweren + 2 Waterdamp Vesten

€ 69,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10616

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Deze gave KidsTag Plus lasergeweren zijn de grootste geweren uit de KidsTag serie. Een KidsTag Plus lasergeweer beschikt over allemaal gave extra's zoals een digitale display, projector modes, snelschiet functie, extra munitiesoort en spelcoach. Deze extra's en het KidsTag vest die waterdamp uitblaast als deze geen levens meer heeft, maken het lasergamen nog leuker.

Hoe werkt het lasergame spel?
Kies eerst een teamkleur. Je kunt met maximaal 4 teams spelen, elk team kan een oneindig aantal spelers bevatten. Je begint het spel met 9 levens. Als je geraakt wordt verlies je één of meerdere levens. Het aantal levens dat verloren gaat is afhankelijk van de munitiesoort waarmee je geraakt wordt. Als je geen levens meer hebt, ben je uitgeschakeld.

Vest Only
Alleen de KidsTag laserguns beschikken over de unieke Vest Only optie. Door de "Projector mode" functie op de lasergun aan te schakelen kan je alleen nog op het vest geraakt worden. Dit is een super handige optie die het lasergamen nog veel leuker maakt.


Wat zit er in deze lasergame set?

 • 2 KidsTag Plus lasergame geweren;
 • 2 KidsTag Plus waterdamp vesten.

Lasergame vest
Wanneer je het vest hebt ingeschakeld en je lasergun in de gewenste teamkleur hebt ingesteld, schiet je een keer op het vest. Zo geef je het vest dezelfde teamkleur als je lasergun. Omdat er geen communicatie is tussen het vest en de lasergun, kun je op zowel het vest als op het pistool geraakt worden.

Je kunt niet door je eigen teamkleur geraakt worden, maar wanneer iemand met een andere teamkleur op je schiet zullen er levens van je vest af gaan. Wanneer je geraakt wordt, zal het vest trillen en de verlichting knipperen. Hierna kun je enkele seconden even niet geraakt worden. Als alle levens van je vest af zijn, blaast het vest koud stoom uit zal het vest gaan trillen. De verlichting van het vest zal knipperen in de teamkleur van de tegenstander die je verslagen heeft.

Extra's KidsTag Plus

 • Display: De KidsTag Plus lasergeweren hebben een display die het aantal levens en de hoeveelheid munitie weergeeft.
 • Projector mode: Met de projector mode kan je de ontvanger van het lasergeweer uitschakelen. Dit is een super handige functie als je de gun combineert met een vest. Na het uitschakelen van de ontvanger van het lasergeweer, kan je alleen nog op het vest geraakt worden.
 • Snelschiet knop: Normaal schiet het lasergeweer één keer als je de trekker overhaalt. Het KidsTag Plus lasergeweer heeft een knop die ervoor zorgt dat het lasergeweer 3x schiet snel achter elkaar schiet als je de trekker overhaalt.
 • 5 munitiesoorten: Deze lasergeweren beschikken over maar liefst 5 munitiesoorten.
 • Spelcoach: De spelcoach geeft in het Engels aan welke teamkleur en munitiesoort je ingesteld hebt en telt af van 3 naar 1 als je het lasergeweer inschakelt. Ook geeft de spelcoach je een melding als je aantal levens bijna op zijn en als je geen levens meer hebt.

Veel uitbreidingsmogelijkheden (niet inbegrepen)
KidsTag lasergeweren en pistolen kunnen gecombineerd worden met Light Battle lasergame producten. Light Battle is het meest verkochte A-merk lasergame speelgoed.
Je kunt deze lasergeweren combineren met:

 • KidsTag Plus vesten met waterdamper
  Als alle levens van het vest verloren zijn dan komt er waterdamp/stoom uit het vest.
 • Light Battle active vesten
  Met een vest kan je ook op het lichaam geraakt worden.
 • Light Battle targets
  Met deze targets kan je bijvoorbeeld het spel “verover de vlag” spelen.
 • Light Battle VIP maskers
  Met een VIP masker kan je het spel “bescherm de VIP” spelen.
 • KidsTag laserpistolen en Light Battle active lasergeweren
  Je kunt deze set uitbreiden met een oneindig aantal KidsTag of Light Battle lasergeweren.

Schietafstand
Je kunt elkaar raken tot een afstand van maximaal 50 meter. Omdat er gebruik wordt gemaakt van onzichtbaar infrarood licht betekent dit dat de schietafstand minder wordt als er meer zonlicht is.

Functionaliteit lasergeweren:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 5 munitiesoorten (Single shot, Laser gun, Shot gun, Machine gun, Submachine gun);
 • Digitale display die het aantal levens en de hoeveelheid munitie aangeeft;
 • Projector modes;
 • Snelschiet functie;
 • Engelstalige spelcoach;
 • Munitie herlaadknop;
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten.

Productinformatie
Batterijen lasergeweer: 3x "AA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen);
Afmetingen lasergeweer (lxbxh): 41 x 19 x 5 cm;
Leeftijd: 6+.

Batterijen KidsTag Plus vest: 3x "AA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen);
Afmetingen KidsTag Plus vest (lxbxh): 18.5 x 13.9 x 4.3 cm;
Leeftijd: 6+.

Meer informatie
Inhoud verpakking2 KidsTag Plus lasergame geweren; 2 KidsTag Plus waterdamp vesten.
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurBlauw, Rood
Leeftijdsgroep8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan