2 Mini Laserguns + Projector

2 Mini Laserguns + Projector

2 Mini Laserguns + Projector

€ 44,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10681

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Ontdek het plezier van lasergamen met deze lasergame set die zowel binnen als buiten voor eindeloos vermaak zorgt! Als het weer gunstig is, neem dan de twee pistolen mee naar buiten voor een spannend potje lasergame waar je maar wilt. Minder goed weer buiten? Ga binnen de strijd aan met de KidsTag lasergame projector!

Wat zit er in deze set?
Deze lasergame set bestaat uit 2 KidsTag lasergame pistolen en 1 lasergame projector. De schietafstand van de laserguns is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht, hoe minder zonlicht hoe groter de schietafstand. De maximale schietafstand is 20 meter.

Hoe werkt lasergamen?
Bij het lasergamen is het doel om je tegenstander te raken met het laserpistool. Op het laserpistool geven 3 levensbalken aan hoeveel levens je nog hebt. Elke levensbalk vertegenwoordigt 3 levens. De hoeveelheid levens die je verliest bij een raak schot hangt af van de gebruikte munitiesoort. Word je geraakt door de "pistool" munitiesoort, dan verlies je slechts 1 leven. Maar bij de "raketwerper" munitiesoort verlies je 3 levens per schot. Als al je levens op zijn, ben je uitgeschakeld.

Hoe werkt de lasergame projector?
Om de projector optimaal te gebruiken, schakel je de projector modus in op je lasergun. Hierdoor wordt de ontvanger van je pistool uitgeschakeld, waardoor je geen levens kunt verliezen door infraroodstralen die van de muur terugkaatsen. Zorg ervoor dat de ruimte zo donker mogelijk is. Nadat je het beeld scherp hebt gesteld, kun je een projectiekaart kiezen - dit wordt je doelwit. Je hebt de keuze uit een dino, eend of een UFO.

Met de projector ingeschakeld, kun je kiezen tussen 2 spelmodi: "Stagemode" en "Gamemode". In "Stagemode" speel je alleen en moet je proberen de bewegende doelwitten te raken. Deze zullen steeds sneller bewegen naarmate je ze raakt. In "Gamemode" kun je met maximaal 4 teams een competitie spelen. Probeer als eerste het doelwit te raken om punten te scoren. Het team met de meeste punten wint!

Let op: De projector werkt alleen samen met de KidsTag laserguns en niet met laserguns van andere merken.

Productinformatie lasergun
- Batterijen: 2x "AAA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen)
- Afmetingen (lxbxh): 15x11,5x3,5cm - Maximale schietafstand: 20 meter
- Leeftijd: 7+

Productinformatie lasergame projector
- Batterijen: 4x "AA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen)
- Afmetingen (lxbxh): 14.5 x 13 x 16 cm

Meer informatie
Inhoud verpakking2 Mini laserguns KidsTag Projector
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurBlauw, Rood
Leeftijdsgroep6-7, 8-9, 10-11
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan