2 Light Battle Active Laserpistolen - Wit/Blauw + 2 Targets

2 Light Battle Active Laserpistolen - Wit/Blauw + 2 Targets

2 Light Battle Active Laserpistolen - Wit/Blauw + 2 Targets

€ 68,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LBAP22234

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Vanaf nu kun je lasergamen in en om je huis met al je vrienden of familie. Met deze Light Battle Active lasergame set kan je je favoriete schietspel in het echt beleven. Met deze lasergame set ben je verzekerd van eindeloos speelplezier met het hele gezin. Een Light Battle Active laserpistool is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken. Met de Light Battle Active Targets kan je bijvoorbeeld de lasergame "verover de vlag" spelen.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt lasergamen in maximaal vier teams en elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Het is de bedoeling dat je alle tegenstanders uitschakelt door op hun laserguns te schieten. De lasergun is dus het doel om op te richten.

Het aantal levens dat je hebt, kun je zien aan de 3 levensbalken op het laserpistool, elke rode levensbalk staat voor drie levens. In totaal heb je dus 9 levens. Het aantal levens dat je tegenstander verliest is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Als je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool schiet, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het laserpistool op de munitiesoort raketwerper ingesteld dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is ook super leuk voor alle vaders en moeders. Deze lasergame set wordt geleverd in een stoere cadeauverpakking, inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. De lasergun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Door gebruik te maken van een hoge kwaliteit kunststof, is dit pistool extra sterk. De laser gun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. De targets zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AAA 1000mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Schietafstand
Light Battle Active laserguns hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De schietafstand is afhankelijk van de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het gekozen munitiesoort van invloed op de schietafstand. Gebruik je de munitiesoort pistool, dan is het bereik het grootst. Staat het pistool ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van het laserpistool korter.

Light Battle Active Target
Het Light Battle Active Target zorgt veel extra spelmogelijkheden en is speciaal voor Light Battle ontwikkeld. Deze accessoire kan gebruikt worden in combinatie met Light Battle Active pistolen en/of geweren.
Het target kan worden gebruikt als te veroveren vlag. Tevens kunnen er verschillende targets worden opgehangen in het speelveld. Het team dat na een bepaalde tijd de meeste targets heeft veroverd, is de winnaar van het spel.

Werking Light Battle Active Target
Na inschakelen, gaat het target elke 30 seconden 1 seconde branden. Dit met het doel het target in het donker vindbaar te maken in het spel.Als het target geraakt is blijft deze enige tijd knipperen in de kleur waarmee deze geraakt is. Tijdens het knipperen kan het target door niemand geraakt worden. Nadat het target 5 levens heeft verloren door dezelfde teamkleur is de target veroverd. Het target blijft dan snel knipperen in die teamkleur totdat het target met de aan en uit schakelaar wordt uitgeschakeld. De automatische uitschakeling (batterij spaarfunctie) vindt plaats na 4 uren.
Het target werkt op 3 AAA alkaline batterijen (niet inbegrepen). Het target heeft de volgende afmetingen: 11.2 x 11.2 x 5 cm.

100% veilig
Light Battle Active maakt gebruik van onzichtbaar en onschadelijk infrarood licht, dit is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen ook geen gevaarlijke laserstralen uit de laserpistolen. Alle Light Battle Active lasergame producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame pistolen set bevat de volgende artikelen:

  • 1 laserpistool blauw;
  • 1 laserpistool wit;
  • 2 Light Battle Active targets.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurBlauw, Wit
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan