Light Battle Active Lasergame Set - 4 laserguns - 4 kleuren

Light Battle Active Lasergame Set - 4 laserguns - 4 kleuren

Light Battle Active Lasergame Set - 4 laserguns - 4 kleuren

€ 92,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LBAP1041234DP1

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Vanaf nu kun je eindeloos lasergamen met deze geweldige Light Battle Active lasergame pistolen. Speel met je vrienden of met het hele gezin in en om je huis. Light Battle Active lasergame pistolen zijn makkelijk in gebruik en veilig omdat er geen gebruik wordt gemaakt van laserstralen, kogels of pijltjes die verkeerd terecht kunnen komen.

Hoe werkt het lasergame spel?
Het lasergame spel kun je spelen met een oneindig aantal spelers verdeeld over maximaal vier teams. Doel van het spel is dat je je tegenstanders uitschakelt door op hun lasergame pistool te mikken. Je bent dus geen extra accessoires zoals een vest nodig om te kunnen lasergamen. Elke speler heeft in totaal 9 levens. Dit wordt weergegeven aan de hand van 3 levensbalken op het pistool, waarbij elke levensbalk voor 3 levens staat. Het is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort hoeveel levens je tegenstander verliest. Als je het munitiesoort "pistool" hebt ingesteld op je lasergame pistool, verliest je tegenstander 1 leven bij een raak schot. Als je het pistool hebt ingesteld op "raketwerper" dan verliest je tegenstander 3 levens

Functionaliteiten van het lasergame pistool:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
 • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
 • Munitie herlaadknop;
 • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten.

De laserpistolen van Light Battle Active zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar het lasergamen is ook super leuk voor alle vaders en moeders. Deze set lasergame pistolen wordt geleverd in een stoere cadeauverpakking, inclusief uitgebreide handleiding in het Engels, Duits, Frans en Nederlands. De laser gun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Door gebruik te maken van een zeer hoge kwaliteit kunststof, is dit pistool extra sterk. De lasergun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Schietafstand
Light Battle Active laserpistolen hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De schietafstand wordt ook bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht er is, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van het laserpistool is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort pistool, dan is het bereik het grootst. Staat het pistool ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van het laserpistool korter.

100% veilig
Speelgoedpistolen van Light Battle Active maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het laserpistool. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze lasergame pistolen set bevat de volgende artikelen:

 • 1 lasergame pistool groen;
 • 1 lasergame pistool oranje;
 • 1 lasergame pistool blauw;
 • 1 lasergame pistool wit.

Light Battle Active laser game accessoires
De Light Battle Active lasergame pistolen zijn te combineren met alle andere Light Battle Active pistolen en accessoires. Accessoires, zoals een Target. Met de target kun je bijvoorbeeld "verover de vlag" spelen. De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurBlauw, Oranje, Groen, Wit
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan