2 KidsTag Plus Pistolen + Projector

2 KidsTag Plus Pistolen + Projector

2 KidsTag Plus Pistolen + Projector

€ 54,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10617

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met deze lasergame set kun je altijd blijven lasergamen. Als het mooi weer is kun je lekker buiten lasergamen met de 2 KidsTag plus lasergame pistolen en wanneer het regent kun je lekker binnen lasergamen met de KidsTag lasergame projector. Probeer de doelwitten te raken die de projector op de muur projecteert, zet de hoogste score neer en win het spel!ector is een superleuke uitbreiding van je lasergame set.

Hoe werkt het lasergame spel?
Het doel van lasergamen is om je tegenstander te raken op de lasergun. De display op het laserpistool laat zien hoeveel levens je nog hebt, iedere speler begint met 9 levens. Hoeveel levens er af gaan per geraakt schot heeft te maken met het gebuikte munitiesoort.

Vest Only
Alleen de KidsTag laserguns beschikken over de unieke Vest Only optie. Door de "Projector mode" functie op de lasergun aan te schakelen kan je alleen nog op het vest geraakt worden. Dit is een super handige optie die het lasergamen nog veel leuker maakt.

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame set bestaat uit 2 KidsTag Plus lasergame pistolen met één KidsTag Projector.

Hoe werkt de projector?
Voor het optimale gebruik van de projector schakel je de projector mode in op je lasergun, dit betekent dat de ontvanger van je gun is uitgeschakeld en je dus geen levens kunt verliezen door infraroodstralen die weerkaatsen van de muur. Daarnaast is het belangrijk om de ruimte zo donker mogelijk te maken. Wanneer je het beeld heb scherp gesteld, kun je een projectiekaart kiezen, hiermee kies je je doelwit dat je wilt raken. Je kunt kiezen uit een dino, eend of een UFO.

Wanneer je de projector hebt ingeschakeld kun je kiezen uit 2 spelmodi; "Stagemode" of "Gamemode". In "Stagemode" speel je alleen en moet je proberen om de doelwitten te raken. Deze zullen zich steeds sneller verplaatsen naarmate je ze weet te raken. In "Gamemode" kun je met maximaal 4 teams een competitie houden. Probeer als eerste het doelwit te raken om punten te scoren. Als jouw team de meeste punten heeft, dan heb je gewonnen!

Let op: De projector werkt alleen samen met de KidsTag laserguns en niet met laserguns van andere merken.

Schietafstand
Je kunt elkaar raken tot een afstand van maximaal 50 meter. Omdat er gebruik wordt gemaakt van onzichtbaar infrarood licht betekent dit dat de schietafstand minder wordt als er meer zonlicht is.

Productinformatie lasergun
Batterijen: 3x "AA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen);
Afmetingen (lxbxh): 23 x 25 x 5.8 cm;
Leeftijd: 8+.

Productinformatie lasergame projector
Batterijen: 4x "AA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen);
Afmetingen (lxbxh): 14.5 x 13 x 16 cm;
Leeftijd: 8+.

Meer informatie
Inhoud verpakking

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame set bestaat uit 2 KidsTag Plus lasergame pistolen met één KidsTag Projector.

Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurRood, Wit
Leeftijdsgroep8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan