Light Battle Active

Light Battle Active lasergame sets

Een lasergame set met laserguns uit de Active serie is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De Active laserguns zijn verkrijgbaar in 4 vrolijke kleuren en 3 stoere camo kleuren. In tegenstelling tot de Connect en Anti-Cheat serie beschikken de Active laserguns niet over een functie tegen valsspelen. Is winnen of verliezen nog niet zo belangrijk en bent u op zoek naar gebruiksvriendelijke laserpistolen van goede kwaliteit, dan zijn deze Light Battle Active laserguns voor u de beste keuze.

Light Battle lasergame kopen

U koopt alle lasergame sets rechtstreeks van de importeur, u betaald dus nooit te veel. Alle laserguns die u kunt bestellen zijn uit voorraad leverbaar. Als u op werkdagen voor 14:00 uur een lasergame set besteld, dan versturen wij uw laserguns nog dezelfde dag.

 1. Active Vest - Zilver - 2 Pack
  Waardering:
  80%
  € 22,00
 2. 1 Active lasergun - blauw
  Waardering:
  100%
  € 22,00
 3. 1 Active lasergun - wit
  € 22,00
 4. 1 Active lasergun - oranje
  € 22,00
 5. 1 Active lasergun - groen
  € 22,00
 6. 1 Active lasergun - camo wit
  € 23,00
 7. 1 Active lasergun - camo grijs
  Waardering:
  80%
  € 23,00
 8. 1 Active lasergun - camo groen
  € 23,00
 9. Active laserguns - groen/oranje - 2 pack
  Waardering:
  100%
  € 44,00
 10. Active laserguns - camo grijs/wit - 2 pack + 2 vesten
  NIEUW
 11. Active laserguns - camo grijs/wit - 4 pack
  Waardering:
  80%
  € 90,16

Breid je lasegame set uit met extra laserguns of accessoires


Je kunt je lasergame set uitbreiden met verschillende laserguns of accessoires. Light Battle Active laserguns werken samen met Light Battle Anti-Cheat en Connect laserpistolen, wij raden het echter niet aan om laserguns met een anti-cheat functie te combineren met Light Battle Active laserguns. Je kunt je lasergame set uitbreiden met andere Light Battle Active lasergame pistool of met een KidsTag lasergame pistool. De kleur die het lasergame pistool heeft maakt niet uit, alle lasergame pistolen zijn in te stellen op vier teamkleuren.
Wil je nog meer uit je lasergame set halen, breid dan je lasergame set uit met Light Battle targets. Met de targets kan je bijvoorbeeld het bekende lasergame spel “Verover de flag” spelen.Het is ook mogelijk je lasergame set uit te breiden met Light Battle Active vesten. Een vest is niet noodzakelijk om te lasergamen, maar is een zeer populaire uitbreinding. Houd er rekening mee dat er geen communicatie is tussen een Light Battle Active lasergun en een Light Battle Active vest. De betekend dat als je op het vest geraakt wordt, dan verliest het lasergame pistool geen levens. Je kunt dus op het vest en op het lasergame pistool geraakt worden.

Mogelijkheden van een Light Battle Active lasergun


Een Light Battle Active lasergun is eenvoudig in gebruik, maar beschikt wel over veel mogelijkheden. Het belangrijkste is dat je een teamkleur kiest na het aanschakelen van de lasergun. Daarna kan het spel al beginnen.  Wil je meer vuurklacht, dan kan je tijdens het lasergamen kiezen voor een andere munitiesoort. Let wel op, hoe zwaarder je munitie hoe korter je schietafstand. De lasergun heeft levensbalken die het aantal levens die de lasergun nog heeft weergeeft.
In tegenstelling tot andere goedkope lasergame sets, wordt een light Battle lasergame set geleverd met een uitgebreide Nederlandstalige handleiding, hierin staat nog meer nuttige informatie over de laserguns.

Lasergame kopen zonden zorgen


Light Battle lasergame pistolen zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Bent u toch niet tevreden over uw lasergame set, dan kunt u de lasergame set binnen 30 dagen naar ons terugsturen en betalen wij u het aankoopbedrag terug. Tevens heeft u recht om 12 maanden garantie op fabricatiefouten. Indien u na 12 maanden een probleem heeft met de laserguns, dan staat onze reparatieteam voor u klaar.